Országos U15-es Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 10. forduló

Ferencvárosi TC U14 - Diósgyőri VTK U14 2-0 (1-0) 

Budapest, Népliget 50 néző. Játékvezető: Vida Gábor (Tóth I. Tamás, Csorba Sándor).
Ferencvárosi TC U14: Magó D. - Nagy K., Benke Á., Timár S., Kiss M., Schrancz V., Mizsei B., Mező M., Stirb K., Skotner Z., Baranyai K. Vezetőedző: Kincses Péter. 
Diósgyőri VTK U14: Varga H. - Hajdú R., Tóth B., Krompaszki Gy., István M., Pápai O., Kristóf Z., T. Pashaiev, G. Rados, Berta Cs., Meggyesfalvi B. Vezetőedző: Takács Péter. 
Csere: Benke Á. helyett M. Mekterovic az 51., Timár S. helyett Mezőfi T. az 51., Schrancz V. helyett Dani A. az 59., Mező M. helyett Biri P. az 59., Pápai O. helyett Bordás B. az 59., T. Pashaiev helyett Kanyó Zs. az 59., G. Rados helyett Lupkovics G. a 64., Mizsei B. helyett Nagy Á. a 64. percben. 
Sárga lap: G. Rados a 63., Mezőfi T. a 72. percben. 
Gólszerző: Mizsei B. (1-0) a 26., Mizsei B. (2-0) a 62. percben. 

Takács Péter: - A szezon eddigi legjobb játéka után kell fejet hajtanunk a Ferencváros előtt, akik remekül használták ki a helyzeteiket. Taktikai szempontból hiába nőttünk az ellenfél fölé, hiába támadtunk le szinte hibátlanul, és hiába zártuk le jól a középpályás védekezésünkkel a Fradit, a megszerzett labdákból kialakított helyzeteket nem tudtok gólra váltani.  Volt amikor a hazaiak öt-tíz percen keresztül nem tudtak átjönni a térfelünkre. Az U14-es DVTK-nak kezd kialakulni az a fajta mentális stílusa, ami minket, Diósgyőr érzelmű embereket  jellemez. Szenvedélyesek  vagyunk és soha nem adjuk fel, bármi történik csak azért is megmutatjuk. Na most már kezdjük megmutatni, és ha így fejlődnek a játékosok meg is fogják. Amire leginkább büszke vagyok, hogy most már elkezdtünk stílusosan futballozni. Persze vannak még hibák, de a szezon elején nem gondoltam volna, hogy ilyen rövid idő alatt ekkora fejlődés lesz látható a játék négy fázisában. Ezúttal az  eredménnyel nem, de a játékkal nagyon elégedett voltam. Gratulálok a Ferencvárosnak és a kapusuknak, mert remek volt lábbal.

Fotó: Kanyó Tímea