Országos U13-as bajnokság, 
Északkeleti csoport, 10. forduló

Diósgyőri VTK U13 - Sajóvölgye Focisuli U13 6-1 (1-0, 2-0, 2-1, 1-0)

DVTK Edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Iván Kornél.
Diósgyőri VTK U13: Vass Á. - D. Shalfieiev, Bialkó Z., Szabó B., Kelemen Z., Schön B., Derzsényi Á., Kiszely N., Kiszely M. Csere: Puskás Z., Kozma B., Martis M., S. Ziadi, D. Dzobko, Juhász H., A. Kharchenko, Bumbera K. Vezetőedző: Tarnai Dániel. 
Sajóvölgye Focisuli U13: Stubna N. - Hegedűs M., Nyíri B., Rakaczki J., Vincze Z., Vanyó B., Viszóczki O., Angyal D., Dancs B. Csere: Bazsó G., Verebélyi N., Horváth B., Kiss B., Tamás P., Mata V. Vezetőedző: Kiser László. 
Gólszerző:  Szabó B. (1-0) a 17., Juhász H. (2-0) a 30., Martis M. (3-0) a 33., Angyal D. (3-1) a 41., Schön B. (4-1) a 60., A. Kharchenko (5-1) a 61., A. Kharchenko (6-1) a 71. percben. 

Tarnai Dániel: - A héten a második mérkőzésünket játszottuk le, ezúttal a Sajövölgye csapatát fogadtuk. Szintén minden negyedet megnyerve, sokat birtokolva a labdát reális eredmény született! Gratulálok a csapatnak, és két játékosunknak, Pashaev Tagírnak és Balogh Bendének, akik ezen a hétvégén már az U14-es korosztályban léptek pályára. 

Kiser László: - A mi szempontunkból jó mérkőzést játszottunk a DVTK-val. Az eredménytől függetlenül elégedett vagyok a csapat teljesítményével, végre mertünk játszani egy akadémiai csapattal szemben is. Többször is pontos játékfelépítéssel jutottunk el a támadózónáig és helyzeteket alakítottunk ki a kapu előtt. Sajnos ezeket elhibáztuk, amit tetéztünk azzal, hogy a saját térfelünkön is súlyos hibákat követtünk el. Így a vége egy megérdemelt, de a gólkülönbséget nézve túlzott hazai győzelem lett.