Országos U15-ös bajnokság, 
Kiemelt csoport, 8. forduló

Diósgyőri VTK U15 - Újpesti TE U15 0-0 

DVTK Edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Leveleki Géza, Nagypál Csilla. 
Diósgyőri VTK U15: Koltai B. - Farkas R., Szabó M., Juhász K., Kis A., Lengyel V., Varga I., Bordás B., Vinga Z., Khier Bek Á., Lippai A. Vezetőedző: Kádár László. 
Újpesti TE U15: Szentmihályi Á. - Lovász N., Hertel Cs., Vaskó Á., Kovács E., Vincze D., Molnár Z., Abaházi D., Joó F., Czira M., Vlajku B. Vezetőedző: Erős Károly. 
Csere: Khier Bek Á. helyett Meggyesfalvi B. a 38., Farkas R. helyett Juhos Á. a 42., Bordás B. helyett Zsilvölgyi Cs. a 42., Lovász N. helyett Martinov T. a 43., Hertel Cs. helyett Ilyés R. az 53., Abaházi D. helyett Gianotti B. az 53., Lippai A. helyett Szita I. a 64., Varga I. helyett Nagy M. a 77. percben. 
Sárga lap: Vlajku B. a 26., Abaházi D. a 41., Hertel Cs. a 46., Martinov T. a 48. percben. 

Kádár László: - Most már egymás után a harmadik mérkőzésen tudtunk játékban az ellenfelünk fölé kerekedni. Az eredmény szempontjából ez egy győzelemben, egy vereségben, és most egy döntetlenben jelentkezett. Az Újpest elleni találkozót is a dominanciánk jellemezte, rengeteg helyzetet alakítottunk ki, viszont a befejezéseknél rossz megoldásokat választottunk, így a labda rendre elkerülte a kaput. Rúgtunk négy felső lécet, és olyan lehetőségeink is voltak, amelyeknél ha higgadtabbak vagyunk, akkor biztos, hogy nem gólnélküli döntetlennel zárul a meccs. Gratulálok az Újpestnek, hiszen mindkét csapat közönségszórakoztató játékra törekedett, csupán a gól hiányzott a játékból. Ugyancsak elismerésem a vendégek kapusának, akik hatalmas védésekkel mentett pontot a csapatának.