Országos LU15-ös Bajnokság, 11. forduló

ETO FC Győr LU15 - Diósgyőri VTK LU15 1-0 (1-0)

Győr, ETO Stadion 50 néző. Játékvezető: Mejkli Barnabás.
ETO FC Győr LU15: Krizanová N. - Bozsóki A., Fligh V., Szalai M., Horváth A., Szabó P., Mohácsi R., Szabó I. Krasznai Z., Domján Cs., Kristofori A. Vezetőedző: Horváth Dóra. 
Diósgyőri VTK LU15: Galambvári O. - Horváth K., Csikós E., Berki M., Fekete R., Bodnár H., Képes K., Balogh V., Kádas D., Magyar A., Mezőssy M. Vezetőedző: György Gábor. 
Csere: Csikós E. helyett Halász V. a 49., Fekete R., helyett Stumpf B. a 49., Szabó P. helyett A. Villaneueva az 52., Bozsóki A. helyett Molnár K. az 52., Szabó I. helyett Bágyi K. a 63., Kristofori A. helyett Szilvás P. a 63., Kádas D. helyett Váradi T. a 70. percben. 
Gólszerző: Szabó I. (1-0) a 4. percben.  

Horváth Dóra: - Az öltözőben megbeszéltük, hogy ma igazi csapatként küzdünk, egy számunkra fontos személy kedvéért. Jó hangulatban léptünk pályára. A mérkőzés elején felszabadultan fociztunk, mi irányítottuk a játékot, szép támadásokat vezettünk. Ez alatt az idő alatt sikerült gólt is szereznünk. A folytatásban picit beleültünk a mérkőzésbe. Kapkodás jellemezte játékunkat, rengeteg labdát veszítettünk, aminek köszönhetően az ellenfél helyzeteket tudott kialakítani. Félidőben átbeszéltük a hibákat, ezáltal szebb focit tudtunk játszani, de szoros volt a mérkőzés az utolsó másodpercig. Bőven van hova fejlődnünk, de megérdemeltük a három pontot. A lányok nagyon boldogok voltak, ennél több nem is kell. Gratulálok a csapatnak!

György Gábor: - Gratulálok a Győrnek! Jövő héten folytatjuk!