Országos U19-es Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 5. forduló - pótolt mérkőzés

Illés Akadémia-Haladás U19 - Diósgyőri VTK U19 4-2 (4-1)

Szombathely, Illés Akadémia Sporttelep, 50 néző. Játékvezető: Takács Ákos (Horváth  Martin, Fontányi Liza).
Illés Akadémia-Haladás U19: Molnár-Végh M. - Kovács B., Halász M., Horváth J., Frák M., Tama G., Szvoboda D., Kovács P., Mohos B., Mayer G., Ötvös G. Vezetőedző: Horváth András. 
Diósgyőri VTK U19: R. Sherekhora - Bodnár B., Fercsák R., Kövesi K., Paksai R., Peisser S., Kiss P., Sipos Zs., Balázsi L., Silimon L., Ferencsik B. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula. 
Csere: Sipos Zs. helyett Ferencsik S. a 46., Peisser S. helyett Temesvári M. a 46., R. Sherekhora helyett Németh B. a 46., Szovboda D. helyett Bonyhárd A. a 70., Ötvös G. helyett Udvardi Á. a 70., Bodnár B. helyett Bedő D. a 77., Kiss P. helyett Ádám N. a 77., Tama G. helyett Pruska D. a 78., Horváth J. helyett Mozsár D. a 89. percben. 
Sárga lap: Peissier S. a 39., Silimon L. a 40., Horváth J. a 74., Kovács P. a 82., Bonyhárd A. a 84., Ferencsik B. a 84., Ferencsik S. a 90+3. percben. 
Piros lap: Mohos B. a 86. percben. 
Gólszerző: Balázsi L. (0-1) a 9., Mohos B. (1-1) a 34., Mohos B. (2-1) a 38., Tama G. (3-1) a 40., Tama G. (4-1) a 43., Ádám N. (4-2) a 83. percben. 

Horváth András: - Ez a csapat a nyári szezonkezdet óta alázattal és fegyelemmel rengeteget dolgozott. Megérdemeltük ezt a győzelmet. Egy elmaradt mérkőzést pótoltunk be: a saját magunk elé kitűzött cél elérése érdekében nagy szükségünk volt erre a három pontra. A legutóbbi három fordulót is jóra értékelem, nüanszokon múlott az előző három hét során a pontszerzésünk. Az első félidőben nagyon sokat tettünk azért, hogy így hozzuk le ezt a találkozót: aki pedig focizott az tudja, hogy a második játékrész pedig ilyenre sikerül háromgólos előny tudatában. A 16 ponttal elértük a minimális célunkat, nagyon gratulálok a fiúknak

Zsivoczky Gyula: - Nagyon jól kezdtük a mérkőzést egy nagyszerű csapat otthonában. Tudtuk, hogy az ellenfél hol támadható, ezekre a sarokpontokra helyeztük a fő hangsúlyt. Ez működött egészen addig, amíg el nem ért minket egy komoly rövidzárlat. Nem csapatszintű hibákból, hanem egyéni figyelmetlenségekből kaptunk négy gólt, ezt pedig nem lehetett előre modellezni. Nincs ezzel semmi probléma, mert nagyon fiatal kerettel szerepeltünk, hat U17-es korú játékosunk is pályára lépett ezen az összecsapáson. A fordulás után játékredszert nem váltottam, de cseréltem és átszerveztem a csapatot. Azt kértem, hogy legyen tartásunk és a meccs második felét nyerjük meg. Ezt maximálisan megkaptam, de sajnos az a szűk tíz perc meghatározta az egész találkozót. Előre gondolkodunk, az elkövetett hibákat a következő fél évben ki kell javítanunk.