Országos U14-es Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 11. forduló

Diósgyőri VTK U14 - Debreceni VSC-DLA U14 0-9 (0-5)

DVTK Edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Ebergényi Zoltán (Horváth Ákos, Butkai II. József).
Diósgyőri VTK U14: Czigány P. - Tóth B., Krompaszki Gy., G. Rados, Birk B., Pápai O., Kristóf Z., Meggyesfalvi B., Sallai K., István M., T. Pashaiev. Vezetőedző: Takács Péter. 
Debreceni VSC-DLA U14: Elekes R. - Vincze T., Szakál D., Kállai G., Varga Zs., Kovács P., Serucza M., Tóth N., Kiss M., Barna L., Balogh Á. Vezetőedző: Garamvölgyi Péter. 
Csere: G. Rados helyett Berta Cs. a 41., Bird B. helyett Bordás B. a 41., Pápai O. helyett Takács Á. a 41., Sallai K. helyett Lupkovics G. a 41., István M. helyett Kerekes B. a 41., T. Pashaiev helyett Szabó B. a 41., Kállai G. helyett Tóth B. a 41., Tóth N. helyett R. Cosar a 41., Balogh Á. helyett Balogh Sz. a 41., Varga Zs. helyett Kelemen B. a 47., Kovács P. helyett Szűcs A. a 47., Szakál D. helyett Trombola D. az 53. percben. 
Sárga lap: Szakál D. a 38. percben
Piros lap: Krompaszki Gy. a 65., Szűcs A. a 65. percben. 
Gólszerző: Vincze T. (0-1) a 13., Szakál D. (0-2) a 19., Varga Zs. (0-3) a 28., Tóth N. (0-4) a 32., Kiss M. (0-5) a 36., Kiss M. (0-6) a 45., R. Cosar (0-7) a 48., Serucza M. (0-8) az 59., Vincze T. (0-9) a 70. percben. 

Takács Péter: - Dávid is Góliát csatáját ezúttal is az utóbbi nyerte. A fizikálisan sokkal gyorsabb, erősebb debreceni játékosokkal nem tudtok felvenni a versenyt. Ez látszik a pontrúgásból kapott góljainknál is. Nem szeretném felmenteni a játékosaimat, mert ez kritikán aluli teljesítmény volt. A játék minden elemében felülmúltak minket. Ami a legszomorúbb, hogy most már a mérkőzés elején elvesztettük meccset. Mégpedig azzal, hogy vannak, akik azt gondolják: ide elég eljönni focizgatni, nyugodtan lehet késni a mérkőzés előtti értekezletről is. Egy pozitívumot tudok kiemelni, ami nem más, mint Szabó Bálint teljesítménye. Fiatalként jól szállt be a mérkőzésbe.

Garamvölgyi Péter: – A hétközi mérkőzésünk után frissen, összeszedetten és hatékonyan tudtunk játszani az egész mérkőzésen. Úgy gondolom, hogy a mai napon minden tekintetben az ellenfelünk fölé tudtunk nőni,és ilyen nagy arányban is megérdemelten tudtuk megnyerni a mérkőzést. Gratulálok az egész csapatnak!