Országos U12-es Bajnokság, 
Északkeleti csoport, 11. forduló

Diósgyőri VTK U12 - Debreceni VSC-DLA U12 5-2 (0-0, 3-0, 1-1, 1-1)

DVTK Edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Tóth Zsolt. 
Diósgyőri VTK U12: Teleki Z. - Kapitány D., Váradi S., Vigh V., Német Z., Tóth M., J. Menougong, Bárány N., Tasnádi Zs. Csere: Tamás B., Bárány K., Pelyhe Á., Sőregi N., Gyüge M. Vezetőedző: Nyeste János. 
Debreceni VSC-DLA U12: Magyar L. - Habi F., Mester T., Nagy B., Molnár O., Balogh T. A., Szabados P., Vatai N., Kányássy G. Csere: Szilágyi Zs., Czencz M., Cziránku G. Vezetőedző. Tóth Ádám. 
Sárga lap: Habi F. a 37., J. Menougong az 50., Kányássy G. a 77. percben. 
Gólszerző: Bárány N. (1-0) a 33., Bárány N. (2-0) a 35., Tóth M. (3-0) a 40., Váradi S. (4-0) a 43., Kányássy G. (4-1) a 48., Tóth M. (5-1) a 71., Kányássy G. (5-2) a 73. percben. 

Nyeste János: - Nagyon motiváltan kezdtük a mérkőzést, minden játékosunk koncentráltan, nagy akarattal futballozott. Már az első negyedben teljesen beszorítottuk az ellenfelünket, csak a gól hiányzott a játékunkból. A második játékrészben tovább fokoztuk a nyomást, és ekkor már jöttek a gólok is. Végig kontrolláltuk a mérkőzést, az ellenfelünket nem hagytuk kibontakozni. Magasan letámadva sok labdát szereztünk és ezekből rengeteg gólszerzési lehetőséget alakítottunk ki. Kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a fiúk, mindenkinek jár a gratuláció.

Tóth Ádám: – A mérkőzést nagyon rosszul kezdtük, ellenfelünk minden tekintetben fölénk nőtt az első két negyedben.A második 40 percben már voltak jobb periódusaink de sajnos ma a legtöbb párharcot elveszítettünk és rengeteg technikai és taktikai hibával futballoztunk. Nem vagyok elégedett a teljesítményünkkel de remélem tanulunk ezekből és nem kezdjük máskor ilyen gyengén a mérkőzést.