Országos LU15-ös Bajnokság, 12. forduló

Diósgyőri VTK LU15 - Ferencvárosi TC LU15 0-5 (0-1)

DVTK Edzőközpont, 30 néző. Játékvezető: Butkai II. József. 
Diósgyőri VTK LU15: Galambvári O. - Horváth K., Berki M., Váradi T., Fekete R., Bodnár H., Képes K., Balogh V., Kádas D., Magyar A., Mezőssy M. Vezetőedző: György Gábor. 
Ferencvárosi TC LU15: Nagy D. - Hanász V., Sági P., Csizmadia J., Árvay S., Kovács P., Perjési L., Bozsik F., Hornyák B., Tóth A., Pethe E. Vezetőedző: Szanyi Mária. 
Csere: Nagy D. helyett Berceli N. a 41., Csizmadia J. helyett Karaba J. a 41., Hornyák B. helyett Jarkovszky L. a 41., Váradi T. helyett Stumpf B. a 49., Bozsik F. helyett Szécsi Sz. az 56., Pethe E. helyett Klizma L. az 56., Bodnár H. helyett Csikós E. a 62., Perjési L. helyett Mizsei L. a 62., Tóth A. helyett Barkász H. a 62., Kádas D. helyett Halász V. a 72. percben. 
Gólszerző: Árvay S. (0-1) a 3., Sági P. (0-2), Szécsi Sz. (0-3) az 57., Sági  P. (0-4) a 77., Árvay S. (0-5) a 80. percben. 

György Gábor: - A Fradi elleni mérkőzésre mérkőzésre egy kicsit másképp készülünk, hiszen tudjuk, hogy ez egy másik "level". Ezen a találkozón is a védekezésre helyeztük a fő hangsúlyt, az elképzelésünket pedig az első félidőben sikerült is megvalósítanunk. Az sajnáljuk, hogy egy szöglet után gyorsan vezetést tudott szerezni ellenfelünk, utána viszont megmaradt a tartása a csapatnak. A labdabirtoklás terén hiányérzetem van, sokszor indokolatlanul választottunk pánik megoldásokat. A második félidőben egy szép góllal növelte előnyét ellenfelünk, ettől pedig hitét vesztette a csapatunk. Ettől függetlenül, az első félidő teljesítménye dicsérendő, gratulálok a Ferencváros csapatának, nagyszerű játékosaik vannak. 

Szanyi Mária: - A lányok ismét kitettek magukért. Tiszteletet parancsolóan, nagy fölényben játszottak. Pontosan tudtuk, hogy hogyan tudhatunk gólokat szerezni. A játékosok szinte tökéletesen megcsináltak mindent, amit gyakoroltunk és megbeszéltünk a héten. Ismét remekül teljesítettek egyénileg és csapat szinten is. Öröm dolgozni velük, és nagyon jó látni, hogy boldogan jönnek edzeni és mérkőzésre is. A gólörömök pedig mindent elmondanak róluk.