Országos U17-es Bajnokság, 
Alap csoport 10. forduló

Diósgyőri VTK U17 - Tarpa SC U17 1-1 (1-1)

DVTK Edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Orosz Fruzsina, Derda Noel Keve, Kelemen Attila. 
Diósgyőri VTK U17: Dojcsák B. - Deményi Z., Homenszki R., Vass L., Bathó T., Sáreczki Sz., B. Furdetskyi, Szijártó B., Lichy K., V. Khomenko, Bacsa B. Vezetőedző. Miskei Attila. 
Tarpa SC U17: V. Chichkan - S. Hachek, V. Stankovych, A. Ehei, M. Shved, Boldizsár M., M. Burdika, D. Zolotovetskyi, A. Oleksevych, S. Kolesnyk, A. Soima. Vezetőedző. Kulyk Volodymír. 
Csere: Szijártó B. helyett Molnár Á. a 46., Vass L. helyett Kiss L. az 58., Bathó T. helyett Bánk A. az 58., A. Oleksevych helyett M. Záhiev a 65., S. Kolesnyk helyett V. Kyniv a 65., B. Furdetskyi helyett Pikó M. a 67., Sáreczki Sz. helyett Boros B. a 80., M. Burdika helyett M. Antonenko a 90. percben. 
Sárga lap: Lichy K. a 64., S. Hachek a 90. percben. 
Gólszerző: D. Zolotovetskyi (0-1, 11-esből) a 14., Bacsa B. (1-1) a 21. percben. 

Miskei Attila: - Nagyon erős, fizikálisan jól felkészített ellenféllel találkoztunk, akivel intenzív meccset játszottunk. Az alapelveinken ezúttal sem változtattunk, a saját stílusunkat akartuk ezúttal is kivinni a pályára. Jól működött a labdakihozatal, a játéképítés, a labda elleni és a középső zónás védekezésre sem lehetett panasz. A Tarpa kevés helyzetet tudott kialakítani, végig kezdeményező, tudatos futballt mutattunk be. Csak a jó befejezések hiányoztak, mert a szabolcsiak is jól védekeztek. Ezek a meccsek nagyon hasznosak a csapat és a játékosok egyéni fejlődése szempontjából. 

Kulyk Volodymíyr: - Jó mérkőzést játszottunk egy nagyszerű csapat otthonában. Gratulálok mindkét félnek.