Országos U15-ös bajnokság, 
Kiemelt csoport, 9. forduló

MTK Budapest U15 - Diósgyőri VTK U15 0-2 (0-1)

Budapest, Ikarus BSE Sporttelep, 50 néző. Játékvezető: Nagy Gábor László, Banai Gergely, Bartos Zoltán. 
MTK Budapest U15: Tóth M. - Bárdi D., Szebellédi B., Honyák H., Csóka G., Zoltai L., Polonkai N., Zubor Á., Mohácsi D., Varga M., Zsolnai D. Vezetőedző: Pap Tamás. 
Diósgyőri VTK U15: Koltai B. - Farkas R., Szabó M., Juhász K., Kis A., Lengyel V., Varga I., Meggyesfalvi B., Bordás B., Khier Bek Á., Lippai A. Vezetőedző: Kádár László. 
Csere: Bordás B. helyett Zsilvölgyi Cs. a 19., Bárdi D. helyett A. Deidda a 41., Mohácsi D. helyett Lisóczki H. a 61., Polonkai N. helyett Varga D. a 67., Zsolnai D. helyett Papp K. a 67., Kis A. helyett Filkóházi Á. a 75., Lippai A. helyett Feczesin K. a 75. percben. 
Sárga lap: Juhász K. a 19., Mohácsi D. a 33., Varga M. az 50., Hornyák H. a 74. percben. 
Gólszerző: Kis A. (0-1) a 40., Kis A. (0-2) az 52. percben. 

Kádár László: - Ezen a mérkőzésen rendkívül egységes és kompakt védekezést mutatott be a csapat. Nagyon jó helyeken szereztünk labdát, amiből számos lehetőséget sikerült kialakítanunk. Ezek közül félidőnként egyet-egyek kihasználtunk. A védekezés mellett a pozitív átmeneteket is nagyon jól oldották meg a srácok, jól támadtuk az üres területeket, technikailag remekül kivitelezték az adott játékhelyzeteket. Ahhoz viszont, hogy még több gólt érjünk el ezekből a helyzetekből, több türelemre és pontosságra van szükség. Gratulálok az ellenfélnek is hiszen rendkívül labdabiztos és technikailag képzett társaság volt, akiknek ezen a meccsen az adódó lehetőségeket nem sikerült kihasználniuk. Amit az élet elvett tőlünk az Újpest ellen, azt most visszaadta.