Az U20-as korosztályban a DVTK HUN-Therm  két tagjának, Oláh Fruzsinának és Márkusz Lillának is küldött meghívót Tursics Krisztián. A lányok nem csak a felnőtt csapatban érdekeltek, a DVTK U23-as csapatával a Női Amatőr NB I. Zöld csoportjában nyújtanak hétről-hétre stabil teljesítményt.

U20-as korosztály (Székesfehérvár)

Edző: Tursics Krisztián
Meghívót kaptak: Márkusz Lilla, Oláh Fruzsina

Az U18-as korosztályos nemzeti csapatnak a DVTK HUN-Therm vezetőedzője, Völgyi Péter a szövetségi kapitánya. Ebben a korosztályban kapták a legtöbb meghívót a DVTK akadémistái, szám szerint négyet: a felnőtt csapatban rendszeresen játéklehetőséghez jutó Aho Tyra mellett Albert Szidóniát, Fárbás Elizát és Papp Lillát is meghívta Völgyi Péter - utóbbi sajnos egy bokasérülés miatt nem tudott részt venni az eseményen.

U18-as korosztály (Székesfehérvár)

Edző: Völgyi Péter
Meghívót kaptak: Aho Tyra, Albert Szidónia, Fárbás Eliza, Papp Lilla*
*sérülés miatt nem tudott részt venni

Mészárosné Kovács Andrea, az U16-os válogatott szövetségi kapitánya két DVTK Akadémia-növendéket hívott meg a válogatott edzőtáborba: Poczkodi Zsófia és Fárbás Emma folyamatos jó teljesítménye nem maradt észrevétlenül. Fárbás Emma jelenleg rehabilitációját tölti a múlt hónapban elszenvedett sérülése után, így ő nem tudott elutazni Székesfehérvárra.

U16-os korosztály (Székesfehérvár)

Edző: Mészárosné Kovács Andrea
Meghívót kaptak: Poczkodi Zsófia, Fárbás Emma*
*sérülés miatt nem tudott részt venni

A 2010-es születésűek az MKOSZ Kiválasztó-Képző Program keleti-regionális csoportjában ízlelhettek bele a válogatott összetartások előszobájába Szolnokon.

MKOSZ Kiválasztó-Képző Program 2010-es korosztály (Szolnok)

Meghívót kaptak: Mogyoródi Lili, Ocsenás Emma, Onder Gerda, Szécsy Panna, Juhász Lara, Balogh Lilien*
*sérülés miatt nem tudott részt venni