Országos U19-es Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 10. forduló

Diósgyőri VTK U19 - ETO FC Győr U19 1-3 (0-1)

DVTK Edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Szabó Péter (Magó Balázs Dániel, Abai Sándor).
Diósgyőri VTK U19: Németh B. - Bodnár B., Ferencsik S., Kiss P., Vincze D., Horváth Zs., Paksai R., Temesvári M., Hetyei Sz., Sipos Zs., Bedő D. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula. 
ETO FC Győr U19: Csáktornyai M. - Csáki  A., Kulcsár M., Kráz T., Fekete M., Németh  O., Huszár M., Balogh Á., Moharos L., Deákovits R., Mitring Zs. Vezetőedző: Csató Sándor. 
Csere: Kráz T. helyett Bíró B. a 22., Sipos Zs. helyett Bathó T. a 46., Kiss P. helyett Ádám N. a 60., Vincze D. helyett Pikó M. a 75., Hetyei Sz. helyett Homenszki R. a 75., Balogh Á. helyett Horváth B. a 77., Huszár M. helyett Varga O. a 85., Mitring Zs. helyett Balajthy Á. a 85., Horváth Zs. helyett Ördög Sz. a 85. percben. 
Sárga lap: Balogh Á. a 47., Németh O. az 56., Bathó T. a 69., Moharos L. a 71. percben..
Gólszerző: Mitring Zs. (0-1) a 18., Balogh Á. (0-2) a 46., Vincze D. (1-2) az 59., Huszár M. (1-3) a 82. percben. 

Zsivoczky Gyula: - Nagyon sok sérültünk volt, viszont pozitívum, hogy ezen a mérkőzésen több fiatal is lehetőséghez jutott. Játékban ezúttal is fölényben voltunk az ellenféllel szemben, viszont védekezésben olyan egyéni hibákat vétettünk, amelyekből gólok születtek. Támadásban a befejezéseket nézve a boxon belül fejlődnünk kell. Összességében azonban a játékelemeket tekintve az akadémiai alapelveket nagyon jól alkalmaztunk ezen az összecsapáson is. Előre gondolkodunk, büszke vagyok a csapatra, mert volnak a meccsnek olyan periódusai, amikor hét 2006-os, tehát U17-es korosztályú labdarúgó volt fent a pályán. Ez lehet a jövőkép. Nem a jelenben gondolkodunk, hanem abban, hogy hova tudjuk eljuttatni ezeket a játékosokat. Az utolsó őszi találkozóra becsülettel fel fogunk készülni, szeretnénk győzelemmel zárni a szezont.

Csató Sándor: - A győzelemmel elégedett vagyok, ehhez gratuláltam is a csapatnak. A mutatott játék viszont hagyott kívánnivalót maga után. Bár vezettünk 2-0-ra, de a második félidőben a DVTK szépen ránt erőltette az akaratát. Volt egy kis pánik a játékunkban, de szerencsére a végén egy góllal le tudtuk zárni a mérkőzést.