Női Magyar Kupa, negyeddöntő

2022. november 29., kedd (Miskolc, DVTK Aréna)
19:00 DVTK - Swietelsky-Békéscsaba

A továbbjutásról ez az egy mérkőzés dönt, visszavágót nem rendeznek.

Edzői beharangozó

Németh Szabolcs: "Nagyon-nagyon várjuk ezt a mérkőzést! Bár a Békéscsaba pénteki mérkőzése ebbe belerontott, de mégis mondhatni, hogy az Extraliga és az NBI éllovasa találkozik majd egymással. Nagyon jó erőfelmérő lesz számunkra, hol járunk a szezon elején kitűzött célokban, mennyire tudjuk felvenni a harcot az Extraliga topcsapatával. Fontos, hogy a megbeszélt taktikát be tudjuk tartani, és élvezzük a játékot. Taktikailag felkészültünk az ellenfélből, mindenki tudja a feladatát.

Nyilván az ilyen szintű mérkőzéseknek mindig van egy érzelmi oldala, minden játékos és a teljes szakmai stáb azért dolgozik hogy ilyen nagy volumenű mérkőzésekre készüljön fel és próbálja meg megvívni sikerrel, hiszen itt most a Kupában a négy közé kerülés lesz a cél. Így vagyunk ezzel mi is, kristálytisztán tudjuk, hogy az esélyesek nem mi vagyunk, de Dávid és Góliát alapon fogunk kimenni és győzelemre fogunk játszani. Láttunk már a sportban csodákat, ehhez most is hatalmas odaadás, akarat és tűz fog kelleni. Nem lesz elég 1-1,5 órát koncentrálni, a legelejétől a végéig kell majd az extra teljesítmény mindenkitől, csak akkor lesz esélyünk győztesen elhagyni a pályát. Minket a teher nem nyomhat agyon, mert görcsösen játszva nem lehet majd megverni a Békéscsabát.

Mérkőzés információk

Helyszín

DVTK Aréna
3533 Miskolc, Andrássy Gyula utca 61.

Kapunyitás: 18:00

Vendéglátás

A mérkőzés iránt várható nagy érdeklődésre való tekintettel a DVTK Aréna működő büfével várja majd a szurkolókat! A mérkőzésen a büfé kínálatát kávé, üdítőitalok és különböző nassolnivalók alkotják majd, és természetesen a sör sem maradhat ki!

Közvetítés

A találkozót a DVTK Röplabda YouTube csatornáján élőben követhetik majd szurkolóink.