Női Futsal Magyar Kupa, 2. forduló

Tiszaföldvár SE - DVTK-Vénusz 2-9 (2-6)

Tiszaföldvár, 50 néző. Játékvezető: Csöngető Endre (Török Tamás Imre, Tóth II. Sándor).
Tiszaföldvár SE: László R. - Fazekas A., Hegedűs A., Oravecz E., Hegedűs K. Csere: Somogyi G., Sipos T., Pap R., Gácsiné Kurucz J.,, Gál A., Szinné Urbán F. Vezetőedző: Magyar Sándor. 
DVTK-Vénusz: Lipták A. - Visnyánszki D., Kóka J., Putnoky Z., Molnár E. Csere: Magyar H., Veréb V., Boda N. Vezetőedző: Volodymyr Kolok. 
Gólszerző: Hegedűs A. (0-1) a 3., Molnár E. (1-1) a 4., Lipták A. (1-2) a 7., Hegedűs K. (2-2) a 9., Molnár E. (2-3) a 13., Molnár E. (2-4) a 17., Visnyánszki D. (2-5) a 18., Lipták A. (2-6) a 18., Lipták A. (2-7) a 32., Lipták A. (2-8) a 38., Molnár E. (2-9) a 40. percben. 

Volodymyr Kolok: - Nem volt elég időnk bemelegíteni és alkalmazkodni a körülményekhez. A mérkőzés elején ezért nagyon idegesek voltunk, sokat kapkodtunk. Egyszerű szituációkban is sokat hibáztunk. Később megnyugodtunk, ami a teljesítményünkön is megmutatkozott. Magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és végül simán továbbjutottunk. Kielemezzük a mérkőzést, és kijavítjuk a hibákat. Az eredménnyel azonban elégedett vagyok, és örülök a továbbjutásnak is. Annak pedig különösen, hogy nagyon fiatal játékosoknak is lehetőséget tudtunk adni.