Magyar Bajnokság
U16

2022. december 04. 11:00

Újpesti Jégkorong Akadémia - DVTK Jegesmedvék Jégkorong Sportakadémia 4-0 (1-0, 2-0, 1-0)

Urbán Péter (vezetőedző) nyilatkozat: Lassan kezdtünk az első harmadban, eldobáltuk a korongot, csak a kapusunknak köszönhettük, hogy az eredményjelző 1-0-át mutatott. A második harmadot sokkal agilisebben kezdtük, 5-6 nagyobb gólszerzési lehetőségünk is volt, de hiányzott a kreatív befejezés. Ugyanez igaz a meccs hátralevő részére is. Annak érdekében, hogy egyenlő létszámban gólokat tudjunk lőni, jobb kooperációra van szükség a korongos és a korongnélküliek között, illetve fel kell vállalni a pofont, be kell menni a “sűrűbe”!

International League
U18

2022. december 03. 16:00

DVTK Jegesmedvék Jégkorong Sportakadémia - Eishockey Akademie Oberösterreich 2-1 (1-0, 0-1, 1-0)

Verba Gábor (vezetőedző) nyilatkozat: Magas fordulaton kezdtünk, az első perctől kezdve végig mi irányítottuk a játékot, hiába volt 20 lövésünk az első harmadban csak 1 gólt sikerült szereznünk. Pár elkerülhető kiállítást kaptunk, ami miatt kiestünk a saját ritmusunkból és emiatt nem tudtunk kellően koncentrálni a támadó játékra. Felhoztuk az ellenfelünket miután emberhátrányból betaláltak. Az utolsó húsz percben végig nagy küzdelem folyt, nekünk adódott több lehetőségünk a gólszerzésre. Küzdelmes mérkőzés volt, sikerült bedarálni az ellenfelünket és megszerezni a 3 pontot. Gratulálok a fiúknak a győzelemhez!

Magyar Bajnokság
U21

2022. november 30. 19:20

DEAC Jégkorong Akadémia - DVTK Jegesmedvék Jégkorong Sportakadémia 3-10 (0-3, 2-3, 1-4)

Rusznyák Szilárd (vezetőedző) nyilatkozat: A debreceni csapattal másodszorra találkoztunk 1 hét alatt. Az első mérkőzésen is jó játékkal tudtunk előrukkolni, de ott még sok helyzetünk kimaradt. Az utóbbi meccseken igazán jól teljesítettünk, de 4 gólnál többet nem tudtunk lőni. Várható volt, hogy egyszer kiszakad a gólzsák és ez egy ilyen meccs volt. Ezen a mérkőzésen ledolgoztuk az ellenfelet a pályáról.

2022. december 4. 12:30

Fehervar Hockey Academy 19 - DVTK Jegesmedvék Jégkorong Sportakadémia 4-1 (1-0, 3-0, 0-1)

Rusznyák Szilárd (vezetőedző) nyilatkozat: Jól kezdtük a mérkőzést, ha az első harmadban vezetünk hárommal egy szót sem szólhatott volna az ellenfél. Ahogy az lenni szokott, amit mi nem lőttünk be ők igen és ez vezetett ahhoz, hogy nem tudtunk nyerni. Jó hajtós és jó tempójú mérkőzés volt. Szerdán a Vasas otthonában játszunk, ahova a győzelemért megyünk.