Országos U12-es Bajnokság, 
Északkeleti csoport, 13. forduló

Diósgyőri VTK U12 - Várda Labdarúgó Akadémia U12 7-3 (0-1, 1-0, 2-1, 4-1)

DVTK Edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Barnák Ádám.
Diósgyőri VTK U12: Teleki Z. - Kapitány D., Váradi S., Vigh V., Orbán M., Német Z., Tóth M., Bárány N., Sőregi N. Csere: Tamás B., Bárány K., Varga R., Pelyhe Á., Farkas A., Gyüge M. Vezetőedző: Nyeste János. 
Várda Labdarúgó Akadémia U12: Halász E. - Grica Z., Fedor O., Takács D., K. Kulyik, N. Povkhanych, R. Szpivák, Paronai L., Kapitány K. Csere: Bódi L., Sajtos R., Csendes Zs., Popovics K. Vezetőedző: Oláh Levente. 
Gólszerző: R. Szpivák (0-1) a 15., Tóth M. (1-1) a 39., Német Z. (2-1) a 47., Tóth M. (3-1) az 55., K. Kulyk (3-2) az 57., Váradi S. (4-2) a 67., Váradi S. (5-2) a 68., Váradi S. (6-2) a 74., Váradi S. (7-2) a 76., Kapitány K. (7-3) a 79. percben. 

Nyeste János: -  Nagyszerű mérkőzést játszottunk a végig jól telejsítő Kisvárda ellen. Azonnal magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és folyamatosan jöttek is a helyzetek. Sajnos ezeket nem tudtuk gólra váltani és egy védelmi figyelmetlenségből megszerezte a vezetést az ellenfél. A csapatunk a kapott gól után kissé elbizonytalanodott, a második negyedben még érződött a kapott gól hatása, de folyamatosan fokoztuk a nyomást és ennek eredményeképp jöttek a helyzetek és a gólok. Sikerült megfordítani a mérkőzést, és az utolsó fél órában már minden támadásunkat sikeresen vittük végig. Gratulálok a srácoknak, mert tudatosan és kellő elszántsággal játszottak végig a mérkőzésen!

Oláh Levente: – Az eredmény miatt picit csalódott vagyok, mert hatvanöt percig nagyon jól játszottunk és egyenlő partnerei voltunk a hazai csapatnak. A játék képével viszont elégedett vagyok, az utolsó tizenöt percet kivéve. Sajnálom, hogy a végére elfáradtunk, mert nem volt ilyen nagy különbség a két csapat között. Gratulálok a srácoknak, amíg bírták erővel, nagyszerű teljesítményt nyújtottak.