Mint arról már beszámoltunk, az év végéhez közeledve "Ti vagytok a legnagyobbak!" jeligével közös nagyszabású jótékonysági akciót szervez a beteg gyerekekért az Ultras Diósgyőr és a DVTK. A gyűjtéssel a B-A-Z. Megyei Kórház GYEK Onkohematológiai és csontvelő transzplantációs osztályának beteg gyerekeinek gyógyulását szeretnék segíteni egy pénzgyűjtéssel

Ferenci Gábor a DVTK - Szombathelyi Haladás mérkőzés előtt a szurkolókkal és a klub sportolóival együtt nyomta le a vállalt százezer fekvőtámaszhoz hiányzó utolsó százat, a DVTK és a Haladás labdarúgói pedig a kezdő sípszó előtt a játékvezetőkkel közösen hívták fel a figyelmet az akcióra.

- Kommunikációs és marketing vezetőként nagyon nagy öröm és büszkeség volt számomra, hogy az Ultras Diósgyőr és a DVTK közös akciója bejárta nem csak a helyi, hanem az országos sajtót is - nyilatkozta dr. Világi Péter, a klub kommunikációs és marketing igazgatója. - Ferenci Gábor előtt ezúton is szeretném a klub nevében megemelni a kalapom, hiszen az, amin ő és a családja keresztülment, sokakat összeroppantott volna. Azt hiszem, mindannyiunk számára inspiráló lehet az az erő és tenni akarás, ami benne munkálkodik. Miután a gyűjtés elérte az egymillió forintot, a klubvezetés úgy döntött, hogy mellé tesz még ugyanennyit, így jelenleg kétmilliónál tartunk, viszont messze még a vége, ezért továbbra is arra biztatok mindenkit, hogy lehetőségének megfelelően támogassa a gyűjtést, hiszen ezek az adományok biztosan jó helyre kerülnek.

Az Ultras Diósgyőr és a DVTK közös gyűjtése 2022. december 10-én, 19 óra 10 percig tart.

Az adományokat a DSZK (Diósgyőri Szurkolók Közössége) számlaszámára lehet utalni: 11600006-00000000-83461268 (külföldi utalás esetén a HU26116000060000000083461268 számlaszámra).

A közlemény rovatba kérjük feltüntetni, hogy: „FEKVŐTÁMASZ”!

Ti vagytok a legnagyobbak!