Női Futsal NB I., 11. forduló

2F-Bau Tolna-Mözs - DVTK-Vénusz 3-2 (1-2)

Tolna, 50 néző. Játékvezető: Fehérvári Patrik (Bacsi Noel Levente, Stefánovits Gábor István).
2F-Bau Tolna-Mözs: Deczki V. - Szalkai K., Bajcsy K., Krascsenics P., Nagy N. Csere: Wiesner D., Sereg Z., Sajabó B., Kiss G., Szilágyi V., Tancsa B., Csapó O., Hatala B. Vezetőedző: Reveland Zoltán. 
DVTK-Vénusz: Putnoky Z - Fukler-Váradi C., Kóka J., Lipták A., Molnár E. Csere: Visnyánszki D., Magyar H., Veréb V., Boda N. Vezetőedző: Volodymyr Kolok. 
Sárga lap: Kiss G. a 37., Molnár E. a 38. percben. 
Gólszerző: Krascsenics P. (1-0) a 12., Fukler-Váradi C. (1-1) a 14., Visnyánszki D. (1-2) a 20., Krascsenics P. (2-2) a 23., Kiss G. (3-2) a 30. percben. 

Vezetőedzői értékelés

Volodymyr Kolok: - Ebben a szezonban most játszottunk a legjobban. Minden játékosunk nagy akarattal és szervezetten tette a dolgát. Többnyire védekeztünk a listavezető otthonában, de a kontráinkban volt veszély. A szünetben vezettünk, és ekkor bíztam benne, hogy az előnyünk kitarthat a második félidőben is. A hazai egyenlítés után sajnos a hajrában is kaptunk egy gólt. Ettől függetlenül nem szégyelljük a vereséget, hiszen egy rendkívül erős csapat otthonában maradtunk alul. Folyamatosan fejlődünk, amit ez a meccs is mutatott.