Hétfőtől közös edzésekkel készül az U15-ös korosztály. A csapat szerdán 14 órakor a Tüskecsarnokban a szlovén együttessel találkozik. A találkozóra a nézők a 8-as kapun jöhetnek be, a D és F szektorban foglalhatnak helyet.

Az U16-os együttes hétfőn Óbudán találkozik, majd az itthoni edzések után kel útra, és szerdán felkészülési meccset játszik Szlovéniával Mariborban.

Az U17-es együttes az itthoni edzések után Katowicébe utazik, ahol pénteken és szombaton is megmérkőzik a lengyel U18-as csapattal. A két válogatott novemberben Magyarországon találkozott, akkor mindkét meccset a lengyelek nyerték.

Az U18-as együttes hétfőn kezdi meg a felkészülést a Tüskecsarnokban. A keretet négy edzés után szűkíti a szakmai stáb. A csapat szerdán utazik a dániai Rödovrébe, ahol a házigazda mellett a norvég és a szlovák korosztályos együttessel találkozik a nemzetközi tornán. A dánok a magyarokhoz hasonlóan a divízió 1/A vb-n szerepelnek tavasszal, míg a másik két ellenfél az elitben, a világ tíz legjobbja között érdekelt.

A program

December 15., 13.30 Magyarország-Norvégia
December 16., 15.00 Magyarország-Dánia
December 17., 15.30 Magyarország-Szlovákia