Országos U15-ös Bajnokság, 
Kiemelt Csoport, 11. forduló

Puskás Akadémia FC U15 - Diósgyőri VTK U15 7-1 (2-0)

Felcsút, 50 néző. Játékvezető: Illés Áron (Burján István, Mohácsi Ferenc Márk).
Puskás Akadémia FC U15: Mohácsi D. - Balog K., Budai A., Dévényi Zs., Magyarics E., Varga Zs., Gulyás K., Szűcs D., Phan D., Vata E., V. Gustei. Vezetőedző: Lednitzky András. 
Diósgyőri VTK U15: Czigány P. - Zsilvölgyi Cs., Szabó M., Kis A., Lengyel V., Varga I., Meggyesfalvi B., Bordás B., Feczesin K., Khier Bek A., Lippai A. Vezetőedző: Kádár László. 
Csere: Szabó M. helyett Gulácsi M. a 41., Bordás B. helyett Vinga Z. a 41., Feczesin K. helyett Kapusi Zs. a 46., Zsilvölgyi Cs. helyett Nagy M. az 54., Balog K. helyett Mészáros Á. az 58., Varga Zs. helyett Pintér M. az 58., Phan D. helyett Gecs N. az 58., Meggyesfalvi B. helyett Juhos Á. a 69., Khier Bek A. helyett Sári Z. a 69. percben. 
Gólszerző: Budai A. (1-0) a 31., Phan D. (2-0) a 35., Szűcs D. (3-0) a 44., Vata E. (4-0) az 51., Varga I. (4-1) a 66., Szűcs D. (5-1) a 67., Mészáros Á. (6-1) a 75., Szűcs D. (7-1) a 76. percben. 

Lednitzky András: - A srácok az egész félév során nagyon alázatosan és jól dolgoztak, úgyhogy megérdemelték, hogy egy ilyen sikerrel zárják az őszi szezont. Az egész meccs során nagyon tetszett, amit láttam a csapattól, pedig egy jó ellenféllel találkoztunk, éppen ezért külön megsüvegelendő a gyerekek teljesítménye. 

Kádár László: - Természetesen nem így terveztük az utolsó mérkőzést. Korábban az volt a jellemző, hogy kevés gólt kapunk, ez most megtört és átbillent a másik irányba. Az ellenfél egyénileg és csapatszinten is jó játékerőt képviselt. A második félidőre széthullottunk, ekkor alakult ki a nagyobb különbség. Összességében azonban nem lehet panaszunk őszre. Ugyan döcögősen indult a bajnokság, ezt követően viszont a srácok felvették a ritmust. Előttünk áll egy olyan tavasz, ahol minden egyes mérkőzésnek még nagyobb tétje van, még élesebbnek kell lennünk. Biztos vagyok benne, hogy a csapat mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a  játék és az eredmény szempontjából is sikeresek legyünk a bajnokság második felében. 

Fotó: pfla.hu