Kiváló formában indulhatott volna a felkészülése Mészáros Lászlónak a szeptemberi Arnold Classic győzelme után a Mr.Olympiára, azonban betegsége miatt csak két héttel később tudta elkezdeni az edzéseket.

Mészinek azonban így is sikerült felkészülnie harmadik tengerentúli viadalára, ahová harmadik aranyérméért utazott. A DVTK világcsúcstartója 250 kg-os fogással kezdett, amivel kategóriája aranyérmét biztosította be. Ezt követően egy 20 kg-os emelés következett erőemelőnknek, amit szintén sikeresen teljesített. Ezzel az eredményével az abszolút verseny aranyát is bebiztosította egy lengyel versenyzőt megelőzve, aki alacsonyabb súlycsoportban indult, míg korábbi súlycsoportos vetélytársaira is figyelnie kellett, akik eggyel feljebb szerepeltek ezúttal. Harmadik kísérletre pedig következhetett a 283 kilogramm, ami a verseny világcsúcsát jelentette volna. Mészáros Lászlónak ez már sajnos nem sikerült, elmondása szerint először vállalta kicsit túl magát, de úgy érezte, hogy mindenképp meg kellet próbálnia, és ha a felkészülésben nem marad ki a közel két hét, sikerülhetett is volna.

Mészi azonban így is duplázni tudott és pályafutása során harmadszorra állhatott a dobogó tetejére 2018-at (280 kg) és 2019-et (282,5 kg) követően. Újabb aranyérme után azt is elárulta, hogy következhet a jól megérdemelt pihenés, és jövőre is már a nagyobb versenyekre szeretne koncentrálni.