Az első fordulóban Debrecenbe utazott a piros-fehérek csapata és hat felnőtt, valamint hat ifjúsági játékossal szoros küzdelemben legyőzte az erős mesterekkel teli hajdúsági csapatot. DEAC-DVTK 5,5-6,5. Győzött: Horváth Kristóf, Herczeg Marcell, Gáthi Donát és Kovács Kristóf. Értékes döntetlent játszott Dobai Szabolcs, Turcsányi Vince és Kovács Apolló, akik rutinos mesterek ellen küzdöttek.

A második fordulóban nagy küzdelemben 7-5 arányú vereséget szenvedett a DVTK a Szeged csapata ellen. Öröm az ürümben, hogy a fiatalok ismét jól teljesítettek, hiszen ötből négy pontot hoztak. Lazsádi Kerka, Gáthi Donát és Füle Simon győzelme mellett Herczeg Marcell és Turcsányi Vince remizett. Vince az idényben már második mester ellenfele ellen játszott döntetlent.

Aranyvasárnap napján Budapestre utazott a diósgyőri csapat, ahol a Vasas SC volt az ellenfél. A tavalyi szezonhoz hasonlóan idén is sikerült legyőzni a nagy múlttal rendelkező csapatot. Értékes győzelmet aratott Füle Simon, Turcsányi Vince és Kovács Apolló.

- A csapat stabil helyen áll a középmezőnyben. Büszkék vagyunk fiataljainkra, akik 14 játszmát játszottak a csapatban és ebből tíz pontot hoztak - foglalta össze az első három mérkőzést Zámbó Zoltán szakosztályvezető.