Női Futsal NB I., 13. forduló

Újpest FC - DVTK-Vénusz 5-1 (0-0)

Kistarcsa, 50 néző. Játékvezető: Aszódi Csaba (Mohácsi István, Józan Csaba).
Újpest FC: Hargas A. - Singer-Kakuk A., Botka B., Nagy Sz., Kovács A. Csere: Gálik Á., Orbán Cs., Koltai-Molnár J., Szegedi A., Markó M. Vezetőedző: Tóth László.
DVTK-Vénusz: Putnoky Z. - Fukler-Váradi C., Visnyánszki D., Kóka J., Molnár E. Csere: Kiss D., Dudás E., Gyarmathy F., Magyar H. Vezetőedző: Volodymyr Kolok. 
Sárga lap: Orbán Cs. a 38. percben. 
Gólszerző: Visnyánszki D. (0-1) a 22., Szegedi A. (1-1) a 23., Singer-Kakuk A. (2-1) a 30., Szegedi A. (3-1) a 35., Markó M. (4-1) a 37., Botka B. (5-1) 38. percben. 

Volodymyr Kolok: - A mérkőzés első felében minden a mi forgatókönyvünk szerint alakult. Szervezetten védekeztünk, támadásban pedig élesek, határozottak voltunk, elsősorban kontrákból. A kapusunk ismét jó teljesítményt nyújtott. Ellenfelünk sokkal tapasztaltabb volt, mi viszont a fiatalságunkat igyekeztünk kamatoztatni. A gólnélküli első játékrészt követően egy szögletvariációból megszereztük a vezetést. A találatot azonban fekete időszak követte. A védekezésünk egyik alapembere megsérült, többen pedig nem bírták a meccs tempóját, néhány hiba is becsúszott. Az Újpest ezt azonnal kihasználta és maga javára fordította a találkozót. Az utolsó tíz perc alapján a tapasztalat győzött a fiatalság ellen. Ilyen arányú vereségre nem számítottunk, de sajnos ez a tény. Az eredményesség érdekében fontos lenne a keretünket megerősíteni.