Az Andalucía Pre-Sunshine Tour nyitónapján a CSI2*-os 140 cm-es nagy kör versenyében Ifj. Szuhai Gyula járt közel a dobogóhoz és lett negyedik nem akármilyen versenyzők között, ugyanis két olimpikon, Sergio Alvarez Moya mögött és Martin Fuchs előtt végzett, míg testvére Szuhai Rodrigo a szintén két csillagos közép kör 130 cm-es számában az ötödik helyet szerezte meg. A CSIYH1* hatéves lovak versenyében mind a négy piros-fehér induló, Lukács Loren, Szuhai Gyula, Ifj. Szuhai Gyula, Szuhai Rodrigo hibátlanul tudott lovagolni és az első pozícióban zárt.

Pénteken az előző nap zárószámában kettős diósgyőri győzelem született Ifj. Szuhai Gyula és Szuhai Rodrigo révén, akik ezúttal nem csak hibátlanul, hanem gyorsan is teljesítettek a pályát
Carta Blue SZ-el és Chacoontano SZ-el. A CSI2*-os kis körben Kelemen Blanka is dobogóra állhatott, aki Chacco Sz nyergében lett bronzérmes.

Szombaton Ifj. Szuha Gyula ismét győzni tudott a hatéves lovaknál ezúttal Cornet`s Blue-val, Szuhai Rodrigo a kis kör 120 cm-es versenyében szerzett aranyat, míg a nap harmadik diósgyőri első helyét Kelemen Blanka szállította a kis kör 110 cm-es számában.

A zárónapon Lukács Loren a CSI2*-os közép körében az első tízben zárt a népes mezőnyben, míg a nagy kör Grand Prix-án Ifj. Szuhai Gyula 14. lett, míg Szuhai Gyulának sajnos nem jött ki a lépés a zárónap csúcsszámában.

Andalucía Pre-Sunshine Tour - Week I*

Csütörtök

CSI2* BIG CLASS 1.40

Ifj. Szuhai Gyula 4. hely

CSI2* MEDIUM CLASS 1.30

Szuhai Rodrigo 5. hely

CSIYH1* SIX YEAR OLD HORSES

Szuhai Gyula 1. hely

Ifj. Szuhai Gyula 1. hely

Szuhai Rodrigo 1. hely

Lukács Loren 1. hely

Péntek

CSIYH1* SIX YEAR OLD HORSES

Ifj. Szuhai Gyula 1. hely

Szuhai Gyula 2. hely

CSI2* SMALL CLASS 1.10

Kelemen Blanka 3. hely

Szombat

CSIYH1* SIX YEAR OLD HORSES

Ifj. Szuhai Gyula 1. hely

CSI2* BIG CLASS 1.40

Szuhai Rodrigo 9. hely

CSI2* SMALL CLASS 1.20

Szuhai Rodrigo 1. hely

CSI2* SMALL CLASS 1.10

Kelemen Blanka 1. hely

Vasárnap

CSI2* MEDIUM CLASS 1.35

Lukács Loren 7. hely

CSI2* BIG CLASS 1.45
Grand Prix

Ifj. Szuhai Gyula 14. hely

Szuhai Gyula 35. hely

*első tízben zárt eredmények - Összes eredmény