U16
Magyar Bajnokság 

2023. január 18. 18:30

DVTK Jegesmedvék Jégkorong Sportakadémia - Debrecen Jégkorong Akadémia 6-3 (2-1, 2-2, 2-0)

Tamás Nándor (helyettes vezetőedző) nyilatkozat: Egy pörgős, harcos mérkőzést sikerült játszanunk. Nagyon hatékonyak voltak a letámadásaink, folyamatosan nyomás alá tudtuk helyezni az ellenfelet, közel voltunk hozzájuk, aminek pedig rengeteg korongszerzés lett az eredménye. A másik nagy erősségünk a támadások utáni védekező munkánk volt. A támadóink nem szakadtak el a védő társaktól, ezáltal hatékonyan tudtuk megszűrni az esetleges ellentámadásokat is. Összeségében egy fegyelmezett és karakteres meccset láthattunk miskolci részről.

2023. január 22. 12:45

UNI Győr-Nemak ETO HC - DVTK Jegesmedvék Jégkorong Sportakadémia 4-6 (1-1, 1-2, 2-3)

Fazakas Levente (másodedző) nyilatkozat: Nehéz ellenféllel találkoztunk, amit tudtak is a srácok, ehhez képest álmosan és demotiváltan kezdték a mérkőzést. Ahogy belerázódtunk és igyekeztünk a saját játékunkat a játszani, úgy tudtunk az ellenfelünk felé kerekedni és a végén egy értékes győzelemmel távozni Győrből.

U18
International League 

2023. január 21. 12:10

Debrecen Jégkorong Akadémia - DVTK Jegesmedvék Jégkorong Sportakadémia 7-3 (3-0, 3-2, 1-1)

Verba Gábor (vezetőedző) nyilatkozat: Sokkal dinamikusabb, gyorsabb volt ma az ellenfelünk, jobban akarták a győzelmet, mi pedig csak rohantunk az eredmény után. Volt pár 100%-os helyzetünk, amikor vissza tudtunk volna jönni a mérkőzésbe, de sajnos kimaradtak. A mérkőzést ma megérdemelten nyerte meg az ellenfelünk, ők maximumot teljesítettek mi pedig tartalékon játszottunk.

U21
Magyar Bajnokság

2023. január 18. 18:30 

Budapest Jégkorong Akadémia - DVTK Jegesmedvék Jégkorong Sportakadémia 5-6 (1-1, 2-1, 2-4)

Rusznyák Szilárd (vezetőedző) nyilatkozat: Ahogy ezt már említettem vártuk ezt a mérkőzést, ugyanis a BJA egy fiatal gyors hokit játszó csapat és ezért mindig jó iramú mérkőzések várhatóak. Az első harmadban talán kicsit jobbak voltunk, de a második harmadban sok hibát vétettünk, ami annak volt köszönhető, hogy elkezdtünk rohanni előre és nem volt meg a kellő figyelem a védekezésben. Az ellenfelünk a harmadik harmadban már 5-2 re is vezetett. Jó volt látni, hogy tudtuk kezelni ezt a szituációt is és a srácokban egy pillanatra sem merült fel, hogy veszíteni fogunk. Ahogy meglőttük a harmadik gólunkat olyan energiák szabadultak fel bennünk, hogy minden cserében életveszélyes támadásokat tudtunk vezetni és jöttek is a gólok. Nagyon jó mérkőzést láthattak a szurkolók, akik ki látogattak ma a Tüskecsarnokba. Gratulálok az ellenfélnek is, jól játszottak.

2023. január 22. 13:00

DVTK Jegesmedvék Jégkorong Sportakadémia - DEAC Jégkorong Akadémia 7-1 (0-1, 3-0, 4-0)

Rusznyák Szilárd (vezetőedző) nyilatkozat: Az első harmadban kiegyenlített csata folyt a jégen annak ellenére, hogy nálunk volt többet a korong. A második harmadtól kezdve cseréről cserére jobbak lettünk. Magabiztosan sikerült megnyerni a mérkőzést és begyűjteni a három pontot. Gratulálok mindenkinek!