U14-es nemzetközi felkészülési mérkőzés

Diósgyőri VTK U14 - FC Košice U14 0-0 

Diósgyőri VTK U14: Varga H. - Hajdu R., Barkóczi D., Birk B., Meggyesfalvi B., Lupkovics G., L. Kravchenko, Sallai K., Kanyó Zs., Kristóf Z., Berta Cs. Csere: Zaccaria Zs. Vezetőedző: Takács Péter. 

Diósgyőri VTK U14 - MFK Zemplin Michalovce U14 1-1

Diósgyőri VTK U14: Varga H. - Krompaszki Gy., D. Kovalenko, Tóth B., Meggyesfalvi B., G. Rados, István M., Béres B., Bordás B., R. Dyba, Mádi-Nagy Zs. Vezetőedző: Takács Péter. 
Gólszerző: G. Rados.

Takács Péter: - A hèt legszebb napja, amikor mérkőzést játsztunk. Ez a fajta felfogás látszott a játékosokon. Igyekezték megcsinálni azokat az apró finomításokat, amiket a héten gyakoroltunk. A letámadásoknál nem minden klappolt elsőre, de ezek a hibák vezetnek majd a tökéletességhez. Az viszont biztos, hogy a játékosok sokat léptek előre, egyre magabiztosabban birtokolják a labdát, és építik a játékot. A kapus, a belső védők és a mélységi írànyitok tudnak labdabirtoklásban leginkább különbséget jelenteni, most nekik köszönhetően élmény volt nézni a labdakihozatalainkat. A kapu előtti szituációkban azonban hiányérzetem volt. Nem támadtuk elég agilisan, a jövőben ettől jóval több kell. Összességében elégedett vagyok a látottakkal.