Magyar Bajnokság
U16

2023. január 27. 18:30

DVTK Jegesmedvék Jégkorong Sportakadémia - Hokiklub Budapest 4-1 (1-0, 0-1, 3-0)

Urbán Péter (vezetőedző) nyilatkozat: Utolsó előtti középszakasz meccsünket játszottuk az eddig veretlen HKB ellen, amin játékban végig tudtunk dominálni, de az eredményt tekintve csak a 3. harmadban nyugodhattunk meg. Tetszett, hogy végig türelmesek voltunk, kontrolláltuk az érzelmeinket és nem estünk kétségbe amiatt, hogy nem mentek be a helyzeteink. Megérdemelten nyertünk, gratulálunk a fiúknak!

2023. január 29. 15:30

DVTK Jegesmedvék Jégkorong Sportakadémia - Kárpáti Farkasok 5-4 (2-3, 2-1, 1-0)

Urbán Péter (vezetőedző) nyilatkozat: A mérkőzés előtti edzésen próbáltuk feltüzelni a csapatot, mert azzal számoltunk, hogy a középszakasz legnehezebb meccse következik. Már az elején érződött, hogy meg lesz az a tempó, energia és kellő mennyiségű motiváció, amivel megnyerhetjük a mérkőzést. Úgy érzem, hogy több nagyobb helyzetet alakítottunk ki, mint az ellenfelünk, de a végén gyakran pontatlanok voltunk, illetve túlságosan támadó jellegű hokit játszottak a védőink, amiből sok kontra alakult ki és gólokat is kaptunk. Érzelmekkel teli, izgalmas meccs volt, amin megérdemelten nyertünk és így a csoport élén is veretlenül zárhattunk. Gratulálunk!

International League 
U18

2023. január 29. 15:30

Vasas SC - DVTK Jegesmedvék Jégkorong Sportakadémia 4-6 (0-1, 1-2, 3-3)

Verba Gábor (vezetőedző) nyilatkozat: Fontos mérkőzés volt számunkra a vasárnapi Vasas SC elleni találkozó. Amit kértünk a srácoktól azt az első harmadban maximálisan megvalósították agresszívabbak, gyorsabbak voltunk, többet lőttünk kapura és több helyzetet is sikerült kialakítani. A mérkőzés feléig jól dolgoztunk, viszont amikor 2 gólos előnyünk volt egyből hátradőltünk, ezt ki is használta az ellenfelünk. Jó volt látni, hogy nem volt pánik a fiúknál amikor felzárkózott a Vasas SC, pár veszélyes helyzetnél Orosz Gergő kapusunk remekül védett és ez tartást adott a csapatnak. Nagyon fontos 3 pontot hoztunk el a Vasas SC otthonából. Gratulálok mindenkinek a mai teljesítményhez!

Magyar Bajnokság 
U21

2023. január 29. 18:30

DVTK Jegesmedvék Jégkorong Sportakadémia - Újpesti Jégkorong Akadémia 4-3 (0-2, 2-1, 2-0)

Rusznyák Szilárd (vezetőedző) nyilatkozat: Nehezen találok szavakat. A mérkőzés elejétől kezdve látni lehetett, hogy jól megy a játék, de akkor olyan érzésem volt, hogy ha reggelig játszunk akkor sem találunk be. Az első harmadot követően megbeszéltük a srácokkal, hogy jó az amit csinálunk, viszont a részletekben fejlődnünk kell és akkor be fogunk találni, ha pedig meg lesz az első gól, akkor majd jön a többi is. Három-nullát követően is mentünk előre, mintha 0-0 állna az eredményjelzőn és csak magunkkal foglalkoztunk. A csapat újra bebizonyította, hogy nem ismer lehetetlent és küzd az utolsó sípszóig. Mindenkit dicséret illet!