Magyar Bajnokság
U16

2023. február 02. 17:50

Újpesti Jégkorong Akadémia - DVTK Jegesmedvék Jégkorong Sportakadémia 3-0 (1-0, 1-0, 1-0)

Urbán Péter (vezetőedző) nyilatkozat: A negyeddöntő első meccsén sajnos alárendelt szerepet játszottunk az Újpesti JA ellen. Úgy indultunk el, hogy 4 alapemberünk hiányzott betegség miatt, illetve az utazás alatt is kidőlt még egy játékosunk. Ezért szinte teljesen új sorokkal kezdtünk, ami plusz kihívást jelentett mindenki számára. A mérkőzésen hadilábon álltunk a támadással, hiányzott a sebesség, a kreativitás, túlságosan kiszámíthatóak voltunk. Viszont történtek jó dolgok is, például, hogy a kapusunk ma is remek formában védett, ezzel megadva a lehetőséget a tisztes helytállásra, illetve, hogy nem adtuk fel, végig erősek, egységesek voltunk mentálisan. Hazai pályán, remélhetőleg teljes csapattal sokkal nagyobb kihívást jelentünk majd ellenfelünk számára!

International League
U18

2023. február 02. 18:30 

DVTK Jegesmedvék Jégkorong Sportakadémia - DEAC Jégkorong Akadémia 3-2 (0-0, 1-0, 1-2, 1-0)

Verba Gábor (vezetőedző) nyilatkozat: Nagy volt a tét ezen a mérkőzésen, aki nyer az bebiztosítja helyét a playoffban. Érződött is a két csapat játékán az óvatosság. Csak a második harmadban kezdtünk úgy játszani, ahogy az elejétől kellett volna. Voltak jó dolgok, amik felfele vitték a szintünket, de sajnos pár elkerülhető kiállítás miatt a védekezésre kellett koncentrálni. Sok helyzetünk kimaradt, az ellenfelünk pedig kihasználta a hibáinkat. Szoros volt végig a mérkőzés, a hosszabbításban sikerült belőni a győztes találatot. Gratulálok a srácoknak a mai győzelemhez!

2023. február 05. 18:00

DVTK Jegesmedvék Jégkorong Sportakadémia - Budapest Jégkorong Akadémia 3-0 (0-2, 0-0, 0-1)

Verba Gábor (vezetőedző) nyilatkozat: Fegyelmezetten kezdtük a mérkőzést, mindenki a maximumot próbálta nyújtani. Megvoltak a helyzeteink ismét, de a befejezés nem sikerült. Sajnos a harmad végén volt egy pár perces koncentráció hiány, amit ki is használt a BJA. A második harmadban nem voltunk elég jók a védő harmadunkban, elvesztettük a párharcainkat, sokat engedtük a csatáraikat támadni és nem helyeztünk nyomást rájuk. A végén voltak helyzeteink, de ma nem találtunk be az ellenfél kapujába. Ez volt az utolsó találkozónk a középszakaszban, most jön egy hét mérkőzés nélkül, utána pedig kezdődik a rájátszás!

Magyar Bajnokság
U21

2023. február 01. 17:30

Fehervar Hockey Academy 19 - DVTK Jegesmedvék Jégkorong Sportakadémia 3-0 (0-0, 2-0, 1-0)

Rusznyák Szilárd (vezetőedző) nyilatkozat: A mai meccsre készültünk, de az első perctől kezdve nem volt meg a tempónk és a kellő agresszivitásunk. Nem találtuk a játékunkat és átengedtük a teret az ellenfelünknek, amivel ők éltek is. Nem érdemeltünk semmit a mai mérkőzésen. Kell néha egy ilyen pofon, ami visszatérít a jó útra. Gratulálok az ellenfelünknek! A múltkori meccsen mi, ma ők voltak a jobbak és jobban akarták a győzelmet.

2023. február 05. 14:30 

Vasas SC - DVTK Jegesmedvék Jégkorong Sportakadémia 1-5 (0-3, 1-2, 0-0)

Verba Balázs (másodedző) nyilatkozat: Elég szoros a tabella, ezért minden meccs, ami hátra van fontos és ezt is kértük a fiúktól, hogy így álljanak bele a mérkőzésbe. Sikerült 3 gólos előnyt szereznünk az első harmadban, ami megalapozta a győzelmünket. Az idei évi munka kezd kifizetődni a támadó harmadban és egyre kombináltabban tudunk felépíteni támadásokat, ez meglátszik a góllövési statisztikákon is. Illetve remek kapus teljesítménynek köszönhetően egyetlen gólt engedve az ellenfélnek sikeresen megszereztük a három pontot. Gratulálok a csapatnak!