Az Ultras Diósgyőr tagjai Lillafüreden, a Hámori-tónál emlékeztek meg a DVTK 113. születésnapjáról. Vigyázat, hidegrázós videó!

Az Ultras Diósgyőr, a Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Iroda és a DVTK a Tiszakécske elleni mérkőzés közben egy közös meglepetéssel, egy egyperces látványos tűzijátékkal is készült a klub 113. születésnapjára. Köszönjük az M4 Sport televíziónak a csodálatos felvételt!

A rendkívüli hideg időjárás ellenére is 1767 szurkoló látogatott ki a DVTK - Tiszakécskei LC találkozóra. Köszönjük mindenkinek, aki a helyszínen, vagy a televízió előtt szurkolt nekünk! 


A DVTK labdarúgói a Tiszakécske elleni győzelemmel ünnepelték meg a klub születésnapját, de a klub többi csapata is kitett magáért a hétvégén. A női kosárlabdázók pénteken Budapesten bizonyultak jobbnak a Vasas Akadémiánál. Vasárnap a női röplabdázók a Békéscsabai RSE második gárdája felett diadalmaskodtak a DVTK Arénában, míg a DVTK Jegesmedvék a DEAC otthonában bizonyultak jobbnak, ezzel megszerezték az alapszakasz 3. helyét.

Tippmix Női NB I. A-csoport, 13. forduló

Vasas Akadémia - DVTK HUN-Therm 55-80 (22-23, 8-20, 12-22, 13-15)

Röplabda Női NB I. - 12. forduló

DVTK - Békéscsabai RSE 3:1 (18, -23, 9, 21)

Erste Liga 36. forduló

DEAC - DVTK Jegesmedvék 1-5 (0-1, 0-3, 1-1)

Merkantil Bank Liga 22. forduló

Diósgyőri VTK - Tiszakécskei LC 1-0 (1-0)

2023. február 6-án ünnepli alapításának 113. évfordulóját a Diósgyőr-Vasgyári Testgyakorlók Köre, azaz a DVTK. Az elmúlt években hagyománnyá vált, hogy a születésnapon ellátogatunk Vanger Vilmos sírjához. Természetesen így volt ez idén is.


A Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Iroda és a Diósgyőri Női Szurkolói klub nevében Juhász Hilda, valamint a klub képviseletében Tamás Gábor, a DVTK cégvezetője, és dr. Világi Péter, a DVTK kommunikációs és marketing igazgatója adózott egy néma főhajtással az 1963-ban elhunyt elnök, Vanger Vilmos, valamint ezzel együtt a klub alapításában aktívan részt vevő mintegy 70 vasgyári fiatalember emléke előtt.