Merkantil Bank Liga 25. forduló

2023. február 26., vasárnap
14:00 Kolorcity Kazincbarcika SC - Diósgyőri VTK

Mint arról korábban már beszámoltunk, a Kolorcity Aréna mindössze 1120 szurkoló befogadására alkalmas, a vendégszektorban kétszázan férnek el. A DVTK 130 belépőjegyet átadott a Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Irodának, a maradék 70 belépőjegyet (fejenként maximum 2 darab) pénteken déltől lehetett megvásárolni a DVTK Shopban. 

A hazai szektorokba szóló belépőjegy megvásárlásához lakcímkártya bemutatása szükséges, kizárólag kazincbarcikai, illetve a kazincbarcikai régióba tartozó településeken élő szurkolók, nézők vásárolhatnak tikettet.

A hazai szektorba erre a mérkőzésre - elővételben és a helyszínen is - kizárólag személyes jegyvásárlásra nyílik mód 2023. február 17-24. között a Mezey István Művészeti Központban hétfőtől péntekig 10.00 és 17.30 között.

Kérjük szurkolóinkat érvényes belépőjegy nélkül ne induljanak útnak! 

A helyszín

A Kolorcity Kazincbarcika SC a Pete András Stadion szomszédságában, a 2020-ban átadott 1120 fő (ebből 200 vendégszurkoló) befogadására alkalmas Kolorcity Arénában játssza hazai mérkőzéseit.

A vendég lelátó nem fedett. A szervezők felhívják a figyelmet, hogy esős időjárás esetén sem tudnak esernyőt beengedni.

Parkolás: A DVTK szurkolói az Akácfa út felől juthatnak be a létesítmény területére, ahol közvetlen a vendégpénztár előtt tudnak majd parkolni. Az itt kialakított parkoló két busz és 57 személygépkocsi parkolását biztosítja. Közvetlen a pénztár mögött kerültek kialakításra a vendégoldali vizesblokkok és büfé is.