Országos Leány U19-es Bajnokság, 15. forduló

Puskás Akadémia FC LU19 - Diósgyőri VTK LU19 2-0 (0-0)

Felcsút, 30 néző. Játékvezető: Illés Áron (Mohácsi Ferenc Márk, Havasi-Németh Kristóf). 
Puskás Akadémia FC LU19: Dannback E. - Grönberg M., Peszlen D., Németh V., Nagy N., Zán-Fábián P., Helmeczi P., Fodó K., Szabó E., Jánoska M., Szalay Gy. Vezetőedző: Tóth Alexandra. 
Diósgyőri VTK LU19: Kemenyiczki L., Horváth L., Garabecz V., Katona F., Szolomájer L., Havasi B., Papp S., Kiss D., Komlós L., Magyar H., Zahár F. Vezetőedző: Bánföldi Zoltán, Csiszár Szabolcs. 
Csere: Garabecz V. helyett Székely E. a 28., Kiss D. helyett Veres V. a 46., Grönberg M. helyett Tóth Zs. a 46., Zán-Fábián P. helyett Czetnics D. az 57., Szolomájer L. helyett Majnár A. a 68., Németh V. helyett Steyer E. a 71., Nagy N. helyett Molnár H. a 81. percben. 
Sárga lap: Papp S. az 50. percben. 
Gólszerző: Németh V. (1-0) a 46., Tóth Zs.  (2-0) a 76. percben. 

Tóth Alexandra: - Az első félidőben is megvoltak a lehetőségeink, azt kértem a lányoktól, hogy lövéssel fejezzünk be a támadásokat, ezt maximálisan betartották, viszont a helyzeteink kimaradtak. A második játékrészben is sok lehetőséget dolgoztunk ki, és két gólt sikerült is szereznünk, remélem, a további bajnokikon nagyobb arányban tudjuk értékesíteni a helyzeteket. Védekezésben fegyelmezett volt az együttes, összességében azt mondhatom, biztató a jövőre nézve, amit láttam. Ezúton szeretnék gratulálni a csapatomnak az első tavaszi győzelemhez, az ellenfélnek pedig sok sikert kívánok.

Csiszár Szabolcs: - Jó első félidőt zártunk, kellően agresszívak és kreatívak voltak a játékosok, viszont a fordulás után egy kicsit alábbhagyott a teljesítményünk. A második fèlidő első percében nem voltunk kellően koncentráltak, amit az ellenfelünk meg is büntetett. Ezután a csapat mégsem esett össze, hátul határozottak voltunk és törekedtünk a támadásépítéseinkre. A játék képe mindvégig jól nézett ki. Sajnos egy szabadrúgásból kétgólos hátrányba kerültünk, ezzel alakult ki a végeredmény is. Gratulálok a Puskás Akadémiának és további sok sikert kívánok nekik.