Országos U19-es Bajnokság, 
B csoport, 1. forduló

MTK Budapest U19 - Diósgyőri VTK U19 1-1 (0-1)

Budapest, BVSC Utánpótlás Labdarúgó Centrum, 50 néző. Játékvezető: Kovács Fanni (Berendi Tamás Csaba, Kányási István).
MTK Budapest U19: Szolár D. - C. Anokye, Csernák K., Varga B., Lépő K., Majoros B., Hegedűs T., Urbán P., G. Lauri, Tóth D., A., I. Mensah. Vezetőedző: Balogh Béla. 
Diósgyőri VTK U19: Sándor K. - Demeter M., Ferencsik S., Sipos Zs., Kollár M., Fülöp L., Silimon L., Sebestyén Á., Temesvári M., Kiss P., Paksai R. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula. 
Csere: Varga B. helyett Herczeg B. a 28., Csenák K. helyett Földing Engelbert M. a 46., Demeter M. helyett Á. Nikolas a 60., Silimon L. helyett Nagy B. a 60., Urbán P. helyett Földi G. a 65., Kollár M. helyett Purzsa X. a 79., Fülöp L. helyett Pikó M. a 85. percben. 
Sárga lap: Urbán P. a 41., Majoros B. a 67., Sebestyén Á. a 80. percben. 
Gólszerző: Kollár M. (0-1) a 33., G. Lauri (1-1) a 65. percben. 

Balogh Béla: - Az első félidő helyenként egy kicsit döcögősre sikeredett, de ettől függetlenül megvoltak a lehetőségeink, hogy gólt, gólokat rúgjunk. Sajnos ezek kimaradtak, majd ellenfelünk betalált. A második játékrész már jobban nézett ki abból a szempontból, hogy mi irányítottuk a játékot, és idő kérdése volt, hogy mikor találunk be a kapuba. Sajnos csak egy gólt sikerült rúgnunk, ami a döntetlenre volt elég.

Zsivoczky Gyula: - Az első tavaszi bajnoki mérkőzés előtt nagyon nehéz helyzetben voltunk, mert sok sérültet kellett nélkülöznünk Mindig fiatalabb kerettel lépünk pályára, de a mostani még a szokásosnál is fiatalabb volt. Ezt jelzi, hogy az U16-os keretből hárman is velünk voltak, ami nem mindennapi dolog. Ennek ellenére a játékosok maximálisan betartották a taktikai utasításokat. Szervezetten, kompaktan játszottunk, a labdaszerzések után pedig tudatosan építettük a támadásainkat. Igyekeztünk az MTK hibapontjait kihasználni, ami az első félidőben összejött, Kollár Márton szép találatával szereztünk vezetést. A fordulás után a hazaiaknál volt többet a labda, de igazi átütőerő nem volt a játékukban. Tizenhat, tizenhét éves játékosokat hoztunk be, ezután egy hiba után a fővárosiak ki tudtak egyenlíteni. A kapott gól után azonban ugyanolyan elánnal és lelkesedéssel tettük a dolgunkat. Értékes döntetlent értünk el egy remek erőt képviselő MTK-val szemben. Annak ellenére, hogy helyenként nyomás alatt futballoztunk, az alapelvünket egy pillanatra sem adtuk fel. Gratulálok Purzsa Xavér és Nagy Bence U19-es debütálásához, valamint az egész csapatnak ehhez a teljesítményéhez. Ez a döntetlen jó alapot kell, hogy adjon a folytatáshoz.