Leány Országos U19-es Bajnokság, 19. forduló

Diósgyőri VTK LU19 - Illés  Akadémia LU19 2-3 (1-3)

DVTK Edzőközpont, 30 néző. Játékvezető: Oscsenda András (Tamás József, Görzsöny Péter).
Diósgyőri VTK LU19: Kemenyiczki L. - Vadász V., Horváth L., Somogyi D., Zahár F., Katona F., Sain A., Kiss D., Dudás E., Komlós L., Veres V. Vezetőedző: Bánföldi  Zoltán. 
Illés Akadémia LU19: Gévay D. - Novák L., Szabó L., Szabó F., Nagy D., Vesztergom B., Hécz Zs., Gravencz G., Pálfy B., Pintér T., Csizmadia Zs. Vezetőedző: Tebeli György. 
Csere: Gévay D. helyett Szabó K. a 46., Novák L. helyett Mesterházy I. a 46., Csizmadia Zs. helyett Kaszap K. a 46., Dudás E. helyett Dervalics D. a 80. percben. 
Sárga lap: Gravencz G. a 43., Somogyi D. az 53., Pintér T. az 55., Hécz Zs. a 83., Sain A. a 90+2. percben. 
Gólszerző: Vesztergom B. (0-1) a 3., Horváth L. (1-1) a 32., Hécz Zs. (1-2) a 35., Szabó F. (1-3) a 41., Horváth L. (2-3) a 60. percben. 

Bánföldi Zoltán: - A körülmények ismeretében gratulálok a csapatnak az Illés ellen nyújtott teljesítményéhez. Az egy héttel ezelőtti kerethez képest hárman betegek voltak, két játékosunk nem érezte jól magát, a sérülés sem kerülte el a csapatot, a kényszerhelyzet miatt pedig a kapuban mezőnyjátékos állt. Ennek ellenére végig partiban voltunk az éllovas ellenfelünkkel, ami a csapat tartását bizonyítja. Egy-két nagyon jó egyéni teljesítményt is láttam, ami biztató a jövőre nézve. Gratulálunk az ellenfelünknek, további sok sikert kívánunk nekik. 

Tebeli György: - Nagyon nagy méretű pályán játszottunk, viszonylag erős szélben, ami az első félidőben minket, a másodikban a Diósgyőrt támogatta. Talán ez is közrejátszott abban, hogy nem játszottunk jól. Rengeteg volt a technikai hiba, sok a pontatlan labda. Az edzőmérkőzéseken mutatott játékunkat meg sem közelítettük. 

Fotó: Balla Miklós