Női Futsal NB I., 18. forduló

DVTK-Vénusz - 2F-Bau Tolna Mözs 2-1 (0-0)

Miskolc, Generali Aréna, 50 néző. Játékvezető: Szabóné Katona Brigitta (Dr. Vigh Tünde, Vígh Imre).
DVTK-Vénusz: Putnoky Z. - Fukler-Váradi C., Kóka J., Lipták A., Molnár E. Csere: Visnyánszki D., Boda N., Juhász R., Újvári K., Gyarmathy F. Vezetőedző: Volodymyr Kolok. 
2F-Bau Tolna-Mözs: Deczki V. - Wiesner D., Bajcsy K., Kiss G., Nagy N. Csere: Sereg Z., Sajabó B., Tancsa B., Hatala B. Vezetőedző: Reveland Zoltán. 
Sárga lap: Kiss G. a 15., Újvári K. a 39. percben. 
Gólszerző: Nagy N. (0-1) a 31., Fukler-Váradi C. (1-1) a 32., Molnár E. (2-1) a 40. percben. 

Vezetőedzői értékelés

Volodymyr Kolok: - Nagyon érdekes és izgalmas mérkőzést játszottunk a Tolnával. Az ellenfelünk nagyon aktív és aggresszív futsalt mutatott be, többnyire az első sorukat szerepeltették. Mi viszont ismét a stabil védekezésre alapoztunk, ami kiegészült egy nagyszerű kapus teljesítménnyel. A gólnélküli félidei állás után a Tolna egy szabadrúgásból megszerezte a vezetést. A lányok azonban ettől csak még inkább akaratossá váltak, egyre többet kezdeményeztünk. Ennek a harcosságnak köszönhetően sikerült egyenlítenünk, majd egy jogos büntető után a vezetést és a győzelemet is megszereztük. Ez a siker megmutatta, hogy fokozatosan közeledünk az NB I. szintjéhez. Remélem, hogy ennek köszönhetően az önbizalmunk is helyreáll a bajnokság további részére.