U16
Magyar Bajnokság
 

2023. 02. 26. 15:15

DVTK Jegesmedvék Jégkorong Sportakadémia - Budapest Jégkorong Akadémia U15 2-3 (1-1, 1-1, 0-1) 

Urbán Péter (vezetőedző) nyilatkozat: Tetszett a koncentráció, hogy tényleg mindenki hozzá szerette volna tenni a legjobbját és az is örömteli, hogy kétszer tudtunk egyenlíteni, majd 2 másodperccel a vége előtt is egy komoly helyzetünk volt! Amit viszont hiányoltunk, az az, hogy nagyon kevés váratlan megoldás volt a játékunkban, emiatt nem tudtunk elég hatékonyak lenni a támadóharmadban.

U18
International League 

2023. 02. 25. 19:30

Okanagan Hockey Academy - DVTK Jegesmedvék Jégkorong Sportakadémia 3-2 (0-2, 0-0, 3-0)

2023. 02. 26. 13:45

Okanagan Hockey Academy - DVTK Jegesmedvék Jégkorong Sportakadémia 2-3 (0-0, 1-2, 1-1)

Verba Gábor (vezetőedző) nyilatkozat: Remek két mérkőzést játszottunk az Okanagan Hockey Akadémiával 5.-7. helyért folyó mini playoff keretén belül. Mind a két találkozón sikerült maximális teljesítményt nyújtani mindenkinek. Bizonyítani akartak a fiúk az előző hétvégi vereségek után és ez sikerült is. Nagyon jó volt a sebességünk végig a két mérkőzésen, irányítottuk a játékot, rengeteget lőttünk kapura. A szombati mérkőzés végén sajnos nem koncentráltunk eléggé és emiatt a biztos győzelmet elvesztettük. A vasárnapi meccsen próbáltuk elkerülni ugyanazt a hibát amikor kiegyenlített az ellenfelünk, de sikerült végig koncentrálni és az utolsó 5 percen belül belőni a győztes találatot Czirják Zalán révén. Nagyon kellet mind a két mérkőzésen Orosz Gergő kapusunk jó teljesítménye és a fiatalabb játékosok remek játéka. Készülünk a 3. mérkőzésre, ami Miskolcon szerdán lesz. Gratulálok Mindenkinek!

U21
Magyar Bajnokság

2023. 02. 26. 14:30

DEAC Jégkorong Akadémia - DVTK Jegesmedvék Jégkorong Sportakadémia 2-7 (1-2, 0-3, 1-2)

Rusznyák Szilárd (vezetőedző) nyilatkozat: Lejátszottuk az utolsó idegenbeli meccsünket a DEAC csapata ellen. Mindenkinek sok játékidőt tudtunk biztosítani ennek nagyon örültünk és természetesen annak is, hogy nyertünk. A legfontosabb az volt, hogy senki ne kapjon komolyabb kiállítást vagy sérüljön le. A feladatot teljesítettük. Várjuk a rájátszást és a kedd esti 7 órás hazai meccsünket, ahova szeretnénk megkérni a kedves szurkolóinkat, hogy jöjjenek ki és buzdítsák a csapatunkat annak érdekében, hogy sikerrel tudjuk kezdeni a szezon legfontosabb részét.