Országos U17-es Bajnokság, 
B csoport, 1. forduló

Vasas Kubala Akadémia - Diósgyőri VTK 2-1 (1-0)

Budapest, Vasas Sporttelep, 50 néző. Játékvezető: Vámosi Achilles (Trapp Enikő, Debreceni Kata).
Vasas Kubala Akadémia: Ivanics L. - Pál D., Aradi A., Bárány G., Almeida M., Balázs O., Girsik A., Rehó B., Kovács P., Kovács T., Kalmár D. Vezetőedző: Nagy Gábor. 
Diósgyőri VTK: Dojcsák B. - Major M., Kiss M., Homenszki R., Vass L., B. Furdetskyi, Sáreczki Sz., Bathó T., Lichy K., Kiss B., Bacsa B. Vezetőedző: Miskei Attila. 
Csere: Bathó T. helyett N. Kovalenko a 28., Kiss M. helyett Jászberényi P. a 46., Vass L. helyett V. Khomenko a 46., Homenszki R. helyett Kuznyecov D. a 60., Pál D. helyett Molnár M. a 71., Kovács T. helyett Nagy Á. a 71., Rehó B. helyett S. Kameron a 78., Girsik A. helyett Loboda L. a 84., Kovács P. helyett Kovács K. a 84. percben. 
Sárga lap: Rehó B. a 73. percben. 
Piros lap: Bacsa B. a 83. percben. 
Gólszerző: Kovács P. (1-0) a 18., Almeida M. (2-0) a 49., Sáreczki Sz. (2-1) a 90+3. percben. 

Nagy Gábor: - Az első tíz perc kiegyenlített játékot hozott, bár már ekkor is mi kezdeményeztünk többet. A tizedik perc után mezőnyfölénybe kerültünk, ami helyzetekben is megmutatkozott. Egy szép támadás végén a 30. percben megszereztük a vezetést. A gól után azonban a félidő végéig a vendégek bátrabb játékot játszva több lehetőséget is kialakítottak a kapunk előtt. Jól jött számunkra a szünet, szerecsére ezután ismét jól futballoztunk. A második lehetőségünkből Almeida megduplázta előnyünket. A gól után elégedett voltam a hozzáállásunkkal és a csapat védekezésünkkel, a kombinatív játékunk viszont lehetett volna gördülékenyebb. Gratulálok a csapatnak!

Miskei Attila: - Küzdelmes mérkőzésen vagyunk túl. Hozzá kell szoknunk, hogy ebben a bajnokságban ilyen felfogású csapatokkal fogunk találkozni. Nekünk arra kell törekedni, hogy az akadémiai alapelveket, a játékstílusunkat ezekhez a csapatokhoz alkalmazkodva tudjuk a pályán megjelentetni. A gólhelyzetek értékesítése egy olyan terület, ahol mindenképpen javulnunk kell.