Merkantil Bank Liga 27. forduló

2023. március 13., hétfő
19:00 MTK Budapest - Diósgyőri VTK (Tv.: M4 Sport)

Ingyenes szurkolói buszok

A rangadóra három ingyenes szurkolói busz indul, amelyek teljes költségét a DVTK állja. A buszokat és az utazást a Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Iroda és az Ultras Diósgyőr szervezi. Részletek az Ultras Diósgyőr facebook oldalán:  

Jegyinfó

A vendégszektorba szóló teljes árú belépőjegyegyek a helyszínen 1500 forintba, a diákjegyek (14 év felett) és a nyugdíjasjegyek pedig 1000 forintba kerülnek, 14 éves kor alatt, valamint a mozgáskorlátozott szurkolók (+1 fő kisérő) számára ingyenes a belépés. Belépőjegyet mindenki számára szükséges kiváltani, a díjmentes jegyek esetében is szükséges a regisztrációs jegy.

A belépőjegyek az mtkbudapest.jegy.hu oldalon 10 %-os kedvezménnyel vásárolhatók meg. A kedvezmény a mérkőzés napján már nem érvényes. 

A belépőjegyeket nem szükséges kinyomtatni, telefonról is érvényesíthetők a vonalkódok a kapuknál. 

Az MTK Budapest a hatályos szabályok szerint, a stadion befogadóképességének 10%-át biztosítja a vendégcsapat szurkolói számára, ennek megfelelően 504 db. jegyet tudnak a DVTK szurkolói vásárolni a vendégszektorba.

Az MTK Budapest arról tájékoztatta a DVTK-t, hogy amennyiben a vendégszektoros jegyek elővételben elfogynak, további vendégjegyek értékesítésére nincs lehetőség, ez esetben nem nyitnak vendégpénztárt a mérkőzés napján és nem is tudnak beengedni több vendégszurkolót a stadionba, más szektorba szóló, érvényes belépőjegy birtokában sem!

Amennyiben nem kerül értékesítésre minden vendégszektorba szóló jegy, a mérkőzés napján 16 órakor nyit a pénztár. Készpénzes és bankkártyás fizetési lehetőség közül tudnak választani az érdeklődők.

Helyszín

Új Hidegkuti Nándor Stadion (1087 Budapest, Brüll Alfréd utca 2.)

A vendégszurkolók beléptetése a stadion 3-as kapuján fog történni (Sport utca- Százados utca sarka), innen közelíthető meg a V1-es, V2-es, V3-as és V4-es szektor. Kapunyitás: 17 óra

Parkolás a szurkolók számára: A környező utcákban (18 óráig fizetős a parkolás), a KRESZ szabályainak megfelelően parkolhatnak.

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.