Országos U14-es Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 15. forduló

Diósgyőri VTK U14 - Illés Akadémia U14 2-5 (1-2)

DVTK Edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Szutorcsik Gyula  (Tóth Patrik, Bense Milán). 
Diósgyőri VTK U14: Varga H. - Tóth B., Krompaszki Gy., István M., G. Rados, Pápai O., Kristóf Z., Sallai K., Berta Cs., Meggyesfalvi B., L. Kravchenko. Vezetőedző: Takács Péter. 
Illés Akadémia U14: Varga N. - Szakály Z., Hányi D., Börczi B., Kiss-Szécsényi B., Papp M., Grádvohl K., Bosnyák  B., Mihály D., Angler J., Nyári O. Vezetőedző: Nagy László. 

Csere: Hányi D. helyett Horváth Á. a 41., Kiss-Szécsényi B. helyett Sánta L. a 41., Grádvohl K. helyett Hideg B. a 41., Angler J. helyett Bogdán I. a 41., Sallai K. helyett Zaccaria Zs. a 49., L. Kravchenko helyett Kelemen Z. az 56., Berta Cs. helyett Bordás B. az 59., Meggyesfalvi B. helyett Márton Gy. az 59., Mihály D. helyett Moldován L. az 59., Szakály Z. helyett Mórocz H. a 66., Börczi B. helyett Tasnádi Zs. a 66. percben. 
Sárga lap: Moldován L. a 80. percben. 
Gólszerző: Papp M. (0-1) a 18., Bosnyák B. (0-2) a 26., Kristóf Z. (1-2) a 37., Papp M. (1-3) a 68., Nyári O. (1-4) a 73., István M. (2-4) a 76., Moldován L. (2-5) a 80. percben. 

Takács Péter: -  Nincs jutalom munka nélkül, győzelem erőfeszítés nélkül, győztes csata kockázat nélkül. Ma kockáztatunk és alul maradtunk. Ettől függetlenül mindig kockáztatni  fogunk, mert a legnehezebb futballt szeretném, hogy elsajátítsák a srácok. A sablonok amelyekben gondolkodtunk és látni szerettünk volna a stábommal, egyre jobban kirajzolódnak. Az, hogy még belehibázunk, nos ennek van itt az ideje, mert így fogják megtanulni. Sok felesleges labda vesztésünk volt saját zónánkban, amit megbüntetett az Illés Akadémia. Gratulálok nekik és további sok sikert. Mi pedig megyünk tovább, mert abban hiszek, hogy ez később mikor már a hibák nem fordulnak ennyire sűrűn elő fordulni, akkor fog fordulni a kocka, és megnyerjük ezeket a mérkőzéseket. 

Nagy László: - Hosszú túrán vagyunk túl, aminek az első percekben voltak is negatív jelei. Nehézkesek játszottunk, aztán magunkhoz tértünk, és negyed óra elteltével megszereztük a vezetést, majd kettőre növeltük az előnyünket. Fejben lassabban gondolkodtunk a megszokottnál. A szünet után rengeteg helyzetet kialakítottunk, és végül másodjára is ötöt rúgva a miskolciaknak, megérdemelt győzelmet arattunk a DVTK otthonában.