Országos U13-as Bajnokság,
Északkeleti csoport, 15. forduló

Debreceni EAC U13 - Diósgyőri VTK U13  0-4 (0-0)

Debreceni EAC U13: Barna T. - Bodolai Á., Nagy A., Németh L., Hermeczi K., Kozma B., Nánási Á., Nagy Á., Lukács S. Csere: Szilágyi L., Vass D., Szabó Gy., Faragó S., Bakó G., Kozma B. Vezetőedző: Balla Imre. 
Diósgyőri VTK U13: Vass Á. - Puskás Z., Bialkó Z., D. Shalfieiev, Schön B., Juhász H., T. Pahaiev, Kiszely N., Kiszely M. Csere: Kozma B., D. Dzobko, S. Ziadi, Szabó B., A. Kharchenko, Tóth B. Vezetőedző: Tarnai Dániel. 
Sárga lap: D. Shalfieiev a 67. percben. 
Gólszerző: Szabó B. (0-1) a 43., A. Kharcehenko (0-2) az 50., T. Pahshaiev (0-3) az 57., T. Pashaiev (0-4) a 70. percben. 

Balla Imre: - Az első két negyed nagyon tetszett, bár a DVTK ellen a védekezésen volt a hangsúly, amit jól oldottunk meg, mindkét játékrészt lehoztuk kapott gól nélkül. Támadásokat is vezettünk, voltak is lehetőségeink, de nem sikerült betalálnunk. Az utolsó két negyedre fejben kicsit elfáradtunk, több hiba is becsúszott, ezeket pedig kihasználta a Diósgyőr. Ez a mérkőzés megmutatta, hol is tartunk, úgy vélem, jó úton járunk, közelebb kerültünk az akadémiai szinthez.

Tarnai Dániel: - Az első tavaszi bajnokink alkalmával Debrecenben léptünk pályára. Végig mezőnyfölényben futballoztunk és számos helyzetet sikerült kialakitanunk saját zónában védekező ellenfelünkel szemben. Kiemelném mindkét debreceni kapust, akik  remek teljesítményt nyújtottak a találkozó folyamán. A fókuszt a támadás felépítésére, és ezzel egy időben a rest-defencenre helyeztük, amiben a játékosok egyéni és csoport taktikai teljesítményével elégedettek lehetünk. Rögzített játékhelyzetek közül ki kell emelni a támadó pontrúgásainkat, amelyek rendkívűl veszélyesek voltak, így ebben is sikerült előre lépnünk a hétvége folyamán. Gratulálok a csapatnak!