A múltheti borsodi rangadó után idegenbe lépett pályára Molnár András együttese az NB II. Észak-keleti csoportjában az Újfehértó-Kállósemjén ellen. A DVTK jól kezdte a találkozót és 10 perc elteltével már hat góllal vezetett (2-8), amit hazai időkérés követett. Az egy perces pauza után az újfehértóiak zárkózni tudtak (5-9), azonban a diósgyőri vezetés egy pillanatig sem forgott veszélyben, és megnyugtató 10-21-es előnnyel vonultak a szünetre a miskolciak. A második félidőben folytatódott a játék képe, amit végül 22-39-es eredménynél zárt le a dudaszó.

A találkozón Kiss Róbert Ferenc, Csörgő Zsombor és Saláta Domonkos is 5-5 találatig jutott, míg Kiss Dávid, Gál András, Hegedűs Kornél és Kecskés Dániel négyszer vette be az ellenfél kapuját.

Férfi kézilabda NB II. Észak-kelet, 14. forduló

Újfehértó-Kállósemjén - DVTK 22-39 (10-21)

Szegedi Károly Sport- és Szabadidőközpont

Játékvezetők: Gulybán Olivér, Juhász Dániel

A mérkőzés részletes jegyzőkönyve

Molnár András vezetőedző: Sajnos nem voltunk végig koncentráltak pedig ez elengedhetetlen, ez a kapott gólok számában is megmutatkozik. Igaz négy játékost is pihentettünk apróbb sérülések miatt. Annak örülök, hogy mindenki kapott lehetőséget a bizonyításra.

A DVTK sorozatban 12. győzelmével továbbra is a második helyen áll a tabellán a Mezőkövesd mögött. A piros-fehérek a következő fordulóban hazai pályán a Balmazújvárosi KK-t fogadják március 18-án 17 órától a Generali Arénában, ahová az egész szezonban ingyenes a belépés.