Országos U13-as Bajnokság, 
Északkeleti csoport, 15. forduló

Debreceni EAC U12 - Diósgyőri VTK U12 0-8 (0-2)

Debreceni EAC U12: Ujvárosi Zs. - Hidi L., Bacsa B., Laczkó S., Mányi G., Bényei T., Sebestyén Z., Nagy R., Molnár P. Csere: Lakatos M., Fésüs L., Szabados K., Balogh D., Farkas N., Ungvári Z. Vezetőedző: Urbin Péter. 
Diósgyőri VTK U12: Tamás B. - Váradi S., Orbán M., Német Z., Tóth M., Kapitány D., Bárány N., Varga R., Tasnádi Zs. Csere: Teleki Z., Vigh V., Bárány K., Pelyhe Á., Sőregi N., Farkas A. Vezetőedző: Nyeste János. 
Gólszerző: Tasnádi Zs. (0-1) a 17., Farkas A. (0-2) a 31., Német Z. (0-3) a 46., Német Z. (0-4) az 55., Bárány N. (0-5) az 59., Váradi S. (0-6) a 63., Farkas A. (0-7) a 70., Váradi S. (0-8) a 73. percben. 

Urbin Péter: - Az első két negyedben nagyon jól tartottuk magunkat az akadémisták ellen, voltak szép támadásaink, több helyzetet kidolgoztunk, sajnálom, hogy nem tudtunk egyet sem gólra váltani. Védekezésben is próbáltuk azt nyújtani, amit edzéseken gyakoroltuk, a gyerekek ezeket jól alkalmazták, de a diósgyőriek két szögletből betalált. Az utolsó negyedre elfáradtunk, kicsit szétesett a játékunk. Visszatekintve az elmúlt hónapokra, akkor milyen meccseket játszottunk a DVTK-val, bátran kijelenthetem, közelítettünk az akadémiai szinthez. Egészében nézve a mai meccset, elégedett voltam a srácok teljesítményével.

Nyeste János: - A játékunk az első bajnoki mérkőzésen nem volt folyamatos, a jól és zártan védekező ellenfelünk megnehezítette a dolgunkat. Nyomás alatt tartottuk a hazai csapatot, de a támadójátékunkból hiányzott a kreativitás. Voltak kiemelkedő egyéni teljesítmények, ennek köszönhetően a végére nagy gólarányú győzelmet arattunk. Gratulálok a csapatnak!