Országos LU15-ös Bajnokság, 17. forduló

Pécsi MFC LU15 - Diósgyőri VTK LU15 3-0 (1-0)

Pécs, PMFC Kovácstelep Sporttelep, 30 néző. Játékvezető: Berki Zsolt (Krasznai Jenő, Veres Péter).
Pécsi MFC LU15: Hollósi E. - Lővei K., Szabó R., Kovács L., Kiss E., Sörös O., Onódi V., Fuchs R., Marton M., Varró A., Pintér R. Vezetőedző: Bolboaca Augustin. 
Diósgyőri VTK LU15: Galambvári O. - Horváth K., Plopp G., Bodnár H., Berki M., Mezőssy M., Pápai L., Képes K., Balogh V., Kádas D., Stumpf B. Vezetőedző: György Gábor. 
Csere: Galambvári O. helyett Horváth E. a 14., Pápai L. helyett Csikós E. a 48., Lövei K. helyett Péter I. a 67., Sörös O. helyett Horváth H. a 67. percben. 
Gólszerző: Pintér R. (1-0) a 14., Lövei K. (2-0) a 46., Lövei K. (3-0) az 56. percben. 

Bolboaca Augustin: - Magabiztosan, helyenként szép támadásfelépítésekkel és határozott védelemmel sikerült a három pontot megszereznünk a jól futballozó DVTK-val szemben. A mérkőzések szempontjából most két hét szünet következik, bízom benne, hogy addig minden betegünk felgyógyul, mert ezúttal sok hiányzónk volt. Továbbá mielőbbi gyógyulást kívánunk az ellenfél tehetséges kapusának, Galambvári Olíviának!

György Gábor: - Hétről hétre ugyanaz a forgatókönyv. A játékkal nincs különösebb probléma, Az az eredménnyel sajnos igen, és ezt nem azért mondom mert eredmény, vagy tabellafüggők lennénk. A játékosok önbizalmának tenne jót, ha a játékunk eredménnyel is párosulna, hogy még jobban élvezhessék a futballt. Gratulálok a Pécs csapatának.