Női Futsal NB I., 19. forduló

DEAC - DVTK-Vénusz 10-0 (6-0)

Debrecen, DESOK Csarnok, 50 néző. Játékvezető: Takács István (Nedeczky Zsombor, Kovács László). 
DEAC: Torma L. - Tóth N., Fülöp D., Gajzágó F., Horváth V. Csere: Hardon R., Csepregi G., Pócsik L., Nagy A., Üveges K., Czégény Zs., Tóth A. Vezetőedző: Qurikó Vivien. 
DVTK-Vénusz: Putnoky Z. - Fukler-Váradi C., Kóka J., Lipták A., Molnár E. Csere: Horváth L., Visnyánszki D., Boda N., Gyarmathy F. Vezetőedző: Volodymyr Kolok. 
Sárga lap: Visnyánszki D. a 8. percben. 
Gólszerző: Fülöp D. (1-0) az 1., Fülöp D. (2-0) a 3., Tóth N. (3-0) a 9., Czégény Zs. (4-0) a 10., Horváth V. (5-0) a 11., Csepregi G. (6-0) a 18., Gajzágó F. (7-0) a 27., Üveges K. (8-0) a 27., Üveges K. (9-0) a 31., Nagy A. (10-0) a 38. percben. 

Vezetőedzői értékelés

Volodymyr Kolok: - A debreceni mérkőzés ismét feltárta a létszámmal kapcsolatos nehézségeinket. Többen még nem gyógyultak fel a betegségből, néhányan pedig teljes munkaidőben dolgoztak a meccs előtt, így nehéz volt fenntartani a játék magas ritmusát. Az ellenfelünkből viszont több játékos az Eb-döntőre készül, ennek megfelelően nagy sebességre kapcsoltak. Gyorsan vezetést szerzett a DEAC, ami őket tovább motiválta, minket pedig görcsössé tett. Igyekeztünk rombolni a hazai támadásokat, de ezt a tempót még nem bírtuk. A haziak többször is átrohantak rajtunk, és címvédőhöz méltó teljesítménnyel győztek le minket. Megint eljött az idő, hogy rendezzük a sorokat.