A DVTK-család férfi tagjai a nemzetközi nőnap alkalmából egy-egy szál virággal lepték meg a női sportolóit és a háttérben dolgozó kolléganőket.

A férfi labdarúgók közül Bényei Ágoston és Csirmaz István a DVTK HUN-Therm Magyar Kupa négyes döntőre készülő női kosárlabda csapatát, valamint a DVTK női labdarúgó együttesének tagjait köszöntötték.


Németh Szabolcs a DVTK röplabda csapatának vezetőedzője játékosait, Egri István a DVTK Jegesmedvék elnöke, valamint Lövei Dávid és Pecsét Bálint a DVTK Jegesmedvék jégkorongozói a jégcsarnokban dolgozó hölgy kollégákat köszöntötte.

Dr. Világi Péter, a DVTK kommunikációs és marketing igazgatója a DVTK Medical-Fáldalom Ambulancián tett látogatást, hogy a klub egészségügyi részlegének dolgozóit ajándékozza meg egy szál virággal.

Fogarasi Zoltán a DVTK Labdarúgó Sportakadémia igazgatója az akadémia szépszámú hölgykoszorúját köszöntötte, míg a DVTK Stadionban Petrán Vilmos, a klub gazdasági igazgatója és Tamás Gábor, a DVTK cégvezetője ajándékozta meg a klub női dolgozóit.