- Az eseményen tíz intézmény volt jelen. Alsó korcsoportban négy, a felsőben öt csapattal, a középiskolásnál pedig ugyancsak négy együttes mérte össze a tudását - fogalmazott az egyre nagyobb érdeklődéssel kapcsolatban Sütő Krisztián, a DVTK Labdarúgó Sportakadémia női szakágvezetője. -  Nagy öröm volt látni, hogy egy időben több mint száz kislány rúgta a bőrt önfeledten. Reméljük, hogy ez a kezdeményezés a jövőben is ugyanilyen sikeres lesz, és még ennél is több iskola vesz majd részt a tornáinkon. 

A DVTK Labdarúgó Sportakadémia női szakága tehát szeretné folytatni ezt a programot, mert leány utánpótlás szempontjából lényeges a folyamatos toborzás. A kupákkal a piros-fehéreknek az a legfontosabb célja, hogy a fiatalokat közel hozzák a labdarúgáshoz és a Diósgyőrhöz. 

- Sok szervezést igényelt ez a nap, de egyértelműen megérte - tette hozzá Papp Dávid, az LU19-es korosztály asszisztens edzője, az esemény főszervezőe. - Jó volt látni, hogy minden gyermek boldog volt és vidám mosollyal az arcukon focizhattak. Volta, akik ugyanúgy örültek egy-egy szép cselnek a csapattársaiktól, mint a góloknak. Külön kiemelendő, hogy minden pedagógus nagyon pozitívan segítette a munkánkat és mindenben partnerek voltak, illetve többen is pozitív visszajelzést adtak a torna folyamán. Köszönet a női szakág kollégáinak és az akadémiai dolgozóinak, hogy minden feladatban számíthattam rájuk. Azon dolgozunk, hogy a következő kupa a mostaninál is több résztvevővel és még magasabb színvonalú legyen. 

Papp Dávid az Intézményi Torna összegzéseként azt is kiemelte, hogy nagyon sok tehetséges kislányt láthattak a pályákon, akik a nap végén érdeklődtek a női futball iránt, többen szinte azonnal szerettek volna csatlakozni a DVTK LSA csapatszintű edzéseihez. A tornán egyébként a korcsoportok legjobbjait és a legjobb teljesítményt nyújtott egyéni játékosokat is díjazták. 

A végeredmény
 
Középiskolai korcsoport

1. Baross Gábor Gimnázium
2. Lévay József Református Gimnázium és Diákotthon
3. Váci Mihály Gimnázium és Kollégium, Encs
4. Szentpáli István Szakgimnázium és Szakközépiskola

Legjobb kapus: Tornai Adrienn
Legjobb játékos: Balogh Dorina
Gólkirálynő: Farkas Zsanett

Felső korcsoport

1. Kaffka Margit Általános és Alapfokú Művészeti Tagiskola - Könyves Kálmán Általános Iskola
2. Szabó Lőrinc Általános Iskola
3. Nagy Lajos Király Általános Iskola
4. Gyarmati Dezső Sport Általános Iskola
5. II.Rákóczi Ferenc Általános Iskola

Legjobb kapus: Malyik Adrienn
Legjobb játékos: Tóth Noémi
Gólkirálynő: Sziszák Zsófia

Alsó korcsoport

1. Gyarmati Dezső Sport Általános Iskola
2. Kaffka Margit Általános és Alapfokú Művészeti Tagiskola - Könyves Kálmán Általános Iskola
3. Szabó Lőrinc Általános Iskola
4. Szent Ferenc Római Katolikus Általános Iskola

Legjobb kapus: Barati Alíz
Legjobb játékos: Séra Molli
Gólkirálynő: Skórán Lili