Országos U17-es Bajnokság, 
B csoport, 3. forduló

Diósgyőri VTK U17 - Újpest FC U17 1-0 (0-0)

DVTK Edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Panyi Kristóf (Nagy Dávid, Kelemen Attila). 
Diósgyőri VTK U17: Dojcsák B. - Deményi Z., Major M., Kiss L., Homenszki R., Kuznyecov D., V. Khomenko, N. Kovalenko, Á. Nikolas, B. Furdetskyi, Paksai R. Vezetőedző: Miskei Attila. 
Újpest FC U17: Svékus O. - Kapitány B., Sipos Z., Kovács B., Farkas B., Temesi B., Wittmann N., Boros B., Sarkadi K., Pittmann B., Gyenes Á. Vezetőedző: Czinkon Szabolcs. 
Csere: Á. Nikolas helyett Kiss M. a 23., Sipos Z. helyett Lugosi T. az 56., Temesi B. helyett Mindák M. az 56., Kuznyecov D. helyett Tóth Zs. a 64., N. Kovalenko helyett Bodnár B. a 64., B. Furdetskyi helyett Z. Khameliuk a 69., Kovács B. helyett Paár T. a 81., Boros B. helyett Kéri B. a 81. percben. 
Sárga lap: Kovács B. az 54. percben. 
Piros lap: Major M. a 16. percben. 
Gólszerző: Homenszki R. (1-0) az 53. percben. 

Miskei Attila: - Abszolút nem arra készültünk, hogy ismét emberhátrányban kell ennyi időt futballoznunk. Sajnos így történt, de Máté piros lapja jogos volt, rosszul reagált egy játékhelyzetre. Utána váltottunk, nagyon nagy erőket mozgósítottunk, hogy így is megnyerjük a mérkőzést. Több kimagasló egyéni teljesítmény mellett csapatként is jelesre vizsgáztunk. Azokat az erényeket villantotta meg csapat, aminek a DVTK-ra jellemzőnek kell lennie. Az elkövetett hibákból természetesen tanulni kell, szükséges elemezni a kiállítás-szituációkat, mert nagyon szeretném, ha a bajnokság során már nem kerülnénk hasonló helyzetbe. 

Czinkon Szabolcs: - Nagy lehetőséget kaptunk a sorstól, de nem tudtunk élni vele. A mérkőzés nagy részét emberelőnyben töltöttük, ám a támadójátékunk sajnos csődöt mondott. Nem próbálkoztunk kapura lövéssel, nem támadtuk a tizenhatoson belüli területeket, mindenki letolta magáról a felelősséget. Az ellenfél kapusát alig dolgoztattuk meg. A DVTK a helyzetnek megfelelően a stabilitásra törekedett, én pedig a szünet után igyekeztem cserékkel magasítani a csapatot, hátha a boxon belüli beívelések után betalálhatunk. Nem így történt, de a teljesítményünk alapján nem is érdemeltük meg, hogy gólt szerezzünk. Gratulálunk a DVTK-nak, mert teljesen megérdemelten szerezték meg a három pontot. Sokkal jobban akartak, csúsztak másztak a győzelemért.