Országos Leány U17-es Bajnokság, 18. forduló

Diósgyőri VTK LU17 - ETO FC LU17 3-2 (1-1)

DVTK Edzőközpont, 30 néző. Játékvezető: Butkai II. József (Pásztor Gergő).
Diósgyőri VTK LU17: Megyes Zs. - Képes J., Farkas N., Magyar A., Székely E., Havasi B., Szilvási N., Papp S., Magyar H., Majnár A., Alföldi R. Vezetőedző: Csiszár Szabolcs. 
ETO FC Győr LU17: Csóti K. - Sulyok D., Farkas L., Szabó F., Varga V., Szalai M, Hordós N., Fligh V., Ézsely L., Pusztai B. Vezetőedző: Tóközi Tímea. 

Csere: Magyar H. helyett Vadász V. a 46., Szabó F. helyett Patyi P. az 56. Képes J. helyett Nagy E. a 74., Majnár A. helyett Dervalics D. a 90+1. percben. 
Sárga lap: Varga V. a 65., Pusztai B. a 83. percben. 
Gólszerző: Magyar H. (1-0) a 3., Szabó F. (1-1) a 31., Szabó F. (1-2) az 50., Papp S. (2-2) az 57., Szilvási N. (3-2) a 85. percben. 

Csiszár Szabolcs: - Az első félidőben a széllel is meggyült a bajunk, belehibáztunk labdakihozatalba, amiből az egyenlítő gólt kaptuk. A második játékrészben rendeztük a sorokat és ugyanolyan tűzzel mentünk bele a folytatásba, ami a győzelemmel párosult. Gratulálok az egész csapatnak a találkozón nyújtott teljesítményért. Az ellenfélből megsérült játékosnak mihamarabbi felépülést kívánunk.

Tóközi Tímea: - Már a mérkőzés előtt nehéz helyzetben volt a csapatunk ami a sok hiányzót illeti . Sajnos az 50. perc környékén újabb komoly sérülést szenvedett az addig két gólt is szerző játékosunk. Az ő hiányát már nem tudtuk pótolni. Ettől függetlenül a teljesítményünk alapján nem érdemeltünk. vereséget.