Országos U13-as Bajnokság, 
Északkeleti csoport, 16. forduló

Diósgyőri VTK U13 - Mezőkövesd Zsóry FC U13 7-0 (3-0)

DVTK Edzőközpont 30 néző. Játékvezető: Lajkó Norbert.
Diósgyőri VTK U13: Vass Á. - Almási Á., Puskás Z., Kozma B., S. Ziadi, A. Kharchenko, D. Dzobko, Schön B., Juhász H. Csere: B. Samsyka, Bialkó Z., Derzsényi Á., Tóth B. Vezetőedző: Tarnai Dániel. 
Mezőkövesd Zsóry FC U13: Kőszegi M. - Lengyel Zs., Óceán M., Szurmai Á., Dobai G., Lakatos B., Szemán B., Stefán K., Johnston M. Csere: Kispál T., Hegedűs L., Tóth H. Vezetőedző: Fodor Tibor. 

Sárga lap: Juhász H. az 59., Stefán K. a 60. percben. 
Gólszerző: D. Dzobko (1-0) az 1., Bialkó Z. (2-0) a 9., A. Kharchenko (3-0) a 36., D. Dzobko (4-0) az 50., Schön B. (5-0) az 55., S. Ziadi (6-0) a 64., S. Ziadi (7-0) a 70. percben. 

Tarnai Dániel: - Rettentő nagy szélben játszottunk, de így is sok helyzetet kialakítva nyertük meg a mérkőzést. Gratulálok a csapatnak! A jövő héten viszont két mérkőzésünk is lesz. Kedden Budapestre utazunk, ahol 10+1-es játékrendszerben az Újpest ellen lépünk pályára, vasárnap pedig újabb bajnoki következik 

Fodor Tibor: - A viharos szél nagyon rányomta a bélyegét a mérkőzésre. Ha csak a végeredményt nézem, akkor is látszik a csapatomnak a fejlődése. Volt 16-0, 11-0 most 7-0. Hogyha ehhez hozzávesszük, azt hogy háromszor vezettük egy az egyben a kapusra a labdát, és mindháromszor kimaradt akkor elégedett lehetek a játékkal. Nálunk nem  az eredmény hanem a fejlődés a siker!