Országos Leány U19-es Bajnokság, 18. forduló

ETO FC Győr LU19 - Diósgyőri VTK LU19 2-3 (0-0)

Győr, ETO Stadion, 30 néző. Játékvezető: Joó Martin, Pápai Gábor. 
ETO FC Győr LU19: Csontos Sz. - Smuk K., Rajkovic F., Tóth S., Kuntzl N., Szabó F., Virág A., Győri K., Máthé E., Kern F., Petrovics P. Vezetőedző: Süle  János. 
Diósgyőri VTK LU19: Varga E. - Kemenyiczki L., Horváth L., Garabecz V., Katona F., Szolomájer L., Kiss D., Majnár A., Veres V., Zahár F., Komlós L. Vezetőedző: Bánföldi Zoltán. 

Csere: Rajkovic F. helyett Süveges H. a 46., Kern F. helyett Rozs F. a 46., Kemenyiczki L. helyett Havasi B. a 46., Kiss D. helyett Magyar H. a 46., Majrán A. helyett Papp S. a 46., Szabó F. helyett Konrád K. a 66., Smuk K. helyett Ézsely L. a 83., Tóth S. helyett Kovács I. a 83. percben. 
Sárga lap: Smuk K. a 65. percben.
Piros lap: Szolomájer L. a 88. percben. 
Gólszerző: Katona F. (0-1) az 56., Petrovics P. (1-1) a 61., Papp S. (1-2) a 74., Petrovics P. (2-2) a 86., Katona F. (2-3) a 90+3. percben. 

Süle János: - Az első kapott gólig gyengén játszottunk a nagyon agresszív stílust képviselő Diósgyőr ellen. Hiányzott a vállalkozó kedv, nem volt folyamatos a játékunk, nem birtokoltuk a játékszert, kevés volt a labda nélküli mozgás, de a párharcokban sem jeleskedtünk igazán.

Bánföldi Zoltán: - Az első félidőben nagyrészt domináltunk, de a helyzeteinket kihagytuk. Az ellenfelünknek abból voltak lehetőségeik, hogy a  védő harmadunkban fölösleges szabálytalanságokat követtünk el. A második félidőben változatos játék folyt a pályán. A védekezésünkbe sajnos több hiba is becsúszott, de a támadó szekciónk jól működöt, és még emberhátrányban is sikerült a végén megnyerni a mérkőzést. Gratulálok a csapatnak volt egy-két nagyon jó egyéni teljesítmény.