A tavaszi szezon második hazai találkozóján a tabella kilencedik helyén álló Balmazújváros érkezett kéziseink új otthonába, a Generali Arénába. A DVTK jól kezdett és 15 perc elteltével öt gólos előnyt épített ki (12-7), amit az első félidő végére növelni tudott, így 22-15-ös állásnál cseréltek térfelet a csapatok.

A második félidőben folytatódott a diósgyőri gólgyártás és a 43. perchez érkezve tíz találattal léptek el Molnár Andrásék (31-21), amit a játékrész második felében meg tudtak duplázni, ezzel beállítva a 45-25-ös végeredményt.

A találkozón Hegedűs Kornél nyolc gólt szerzett, míg a diósgyőriek közül összesen 13 játékos vette be az ellenfél kapuját.

Férfi kézilabda NB II. Észak-kelet, 15. forduló

DVTK - Balmazújvárosi KK 45-25

Miskolc, Generali Aréna 250 néző

Játékvezetők: Divéki Péter Zsolt, Paulovics Zsolt

A mérkőzés részletes jegyzőkönyve

Molnár András vezetőedző: Az első félidőben elégedetlen voltam a védekezésünkkel, a lőtt gólokkal viszont meg voltam elégedve. Minden meccshez nagyon komolyan kell hozza állnunk, ha el akarjuk érni a céljainkat.

A DVTK újabb sikerével sorozatban 13-jára nyert, amit a következő fordulóban a megyei rivális ellen, a Kazincbarcika ellen növelhet március 25-én idegenben.